Велосипедки byMe – база для твоїх змістовних образів

Український бренд byMe – це можливість познайомитися з українським щиро. Ми прагнемо закохувати світ в українське натхненно й щодня. А для цього саму не перестаємо бути закоханими: вивчаємо українське, аби його берегти й ділитися з тобою. Так на речах TM byMe побачиш українські орнаменти, кольори, місця, рослини. Це наший спосіб ділитися цінним зі світом. Серед базових речей, що закохують в українське – велосипедки для жінок. Кожні з них мають невелику, але важливу бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» в українське. Мріємо, аби ти розділяла цю місію з нами. Подивитися всі моделі й купити шорти велосипедки можна в розділі «Велосипедки».

купити велосипедки жіночі byMe

 

Велосипедки з футболкою: поєднуємо за настроєм

 

Велосипедки з літньої колекції створені закохувати в комфорт. Вони виконані з м’якої й еластичною тканини, підійдуть для занять спортом або просто на щодень.

Пропонуємо улюблені поєднання велосипедок:

Футболки з колекції «ХТО МИ Є?». На них зобразили картини Тараса Шевченка – це базові об’ємні футболки, кроп-футболки й короткі сітчасті футболки. Серед картин: автопортрет Тараса Шевченка, «Катерина», «Коло Седнева», «Селянська родина», «Мис Тюк-Карагай на півострові Мангишлак». Обирай велосипедки з футболкою з улюбленою картиною.
Кроп-футболки з орнаментом пташок. Це короткі футболки з фактурної тканини, яка увиразнює образ увагою на деталях. А ззаду вишитий фрагмент орнаменту пташок з рушника Чернігівщини. Базові велосипедки і футболка з орнаментом – ідеальне поєднання для змістовного образу на щодень.
Об’ємні футболки. Якщо хочеш невимушений образ, обирай велосипедки з просторою футболкою. Пропонуємо футболку з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» або з принтом силуету Говерли як згадки зійти на гору вперше чи знову.
Топи. Серед топів безліч варіантів, поєднуваних із велосипедками. Топ і велосипедки – це мастхев для спекотних і активних літніх днів. Спробуй поєднати улюблені велосипедки з кроп-топами: кожен із них має ззаду вишитий орнамент жінки або коника.

Велосипедки для жінок створюємо двох довжин: короткі й довгі, щоб можна було вибрати для свого зросту або просто за вподобанням. Укорочені велосипедки й довгі можна обрати від розміру XXS до XXL. Велосипедки жіночі купити можна таких кольорів: чорні, кремові, шоколадні й графітові – обирай той, що закохав.

купити шорти велосипедки byme

 

Жіночі велосипедки: способи купити

 

Купити жіночі велосипедки можна трьома способами:

  1. Онлайн на сайті byme.ua. Тут знайдеш усі доступні товари – обирай свій розмір, замовляй і чекай пакуночок з новими улюбленцями гардероба.
  2. Офлайн у Києві в шоурумі. Шукай нас на вулиці Хрещатик, 46 – у шоурумі можна наживо познайомитися з новинками, поміряти вподобані речі й забрати вибрати з собою.
  3. 3. Замовивши кур’єром додому. Обирай до 5 речей і міряй їх не виходячи з дому. Кур’єр зачекає, доки визначишся, й забере непотрібні речі.