Любити своє тіло – обирати ніжну білизну від byMe

byMe – про важливі сенси й комфорт. Тут для тебе – красива жіноча білизна, що не шкодить тілу й має значення. Мріємо, аби для кожної вона стала улюбленою. Далі знайомимо тебе з усіма моделями білизни детально – обирай ту, що закохає. Подивитися й купити жіночу білизну можеш у розділі «Білизна» в меню.

купити гарну жіночу білизну byMe

 

Білизна для жінок, що закохує в деталі

 

Білизна для жінок від byMe – про можливість бути із собою щирою. Прагнемо створювати білизну, що закохає тебе в себе. Нам важливо, аби кожна змогла знайти щось для себе., тому пропонуємо розміри від XXS до XXL. А ще – мріємо, аби ти цінувала й поважала своє тіло, його особливості й виразні риси. Бути особливою, різною – цінно. Хочемо допомогти підкреслити цю особливість і зробити це безпечно й ніжно. Гарна спідня білизна – це коли ти в ній почуваєшся гарно.

Красива білизна сексі. Це особлива жіноча білизна, бо для особливого настрою. Вона створена з ніжної, м’якої й напівпрозорої сіточки – тілу буде комфортно. Топ і трусики не мають жодних застібок чи жорстких деталей. А на поясі застібки не контактують зі шкірою, аби її не шкодити. Усі бретелі можна регулювати, аби білизна пасувала до особливостей твого тіла. Гартери можна відкріпити від пояса й надівати окремо – шукай свої вподобання.
М’які бавовняні комплекти. Це набір топ + трусики – виконані з 95% бавовни й 5% еластану. Ідеальні для літа, бо будуть зручними в спеку. Топ можна вдягати як самостійний елемент образу – він не просвітлюється й пасує до літнього настрою. Поєднуй його з улюбленими барвистими сорочками чи об’ємними жакетами. Ці комплекти створені молочного й графітового кольорів.
Виразний бавовняний бралет. Він особливий своєю формою й виразними чорними смужками. Бралет м’який і бавовняний, не має вкладень чи застібок. А для розмірів XL-XXL додаємо ще один шар тканини для додаткової підтримки. Бретелі можна регулювати. Одягай бралет як спіднє або замість топа – він пасує до велосипедок, штанів із високою лінією талії й спідниць.
Базовий білий топ. Модель, що пасуватиме для будь-якого образу – і як спіднє, і як топ. Виконаний із бавовни – безпечний і приємний для тіла. Обирай його для прозорих і мереживних блуз.

 

Де купити спідню білизну byMe?

 

Якщо тобі зручно купити спідню білизну онлайн, залишайся на byme.ua й обирай потрібну. Тут можна повністю створити замовлення – потім залишиться тільки чекати свій пакуночок з речами. Як виникають якісь питання чи потребуєш допомоги – звертайся за консультацією, і ми допоможемо.

купити жіночу білизну by me

Якщо твій варіант – спершу познайомитися з речами нажива, а потім купити білизну – заходь до нашого шоуруму в Києві. Наш простір знайдеш на вулиці Хрещатик, 46. Заходь знайомитися з літніми новинками, міряти вподобані речі й купити гарну жіночу білизну, що стане твоєю улюбленою.