Жіночий одяг byMe – збирай образи на будь-яку подію

Брендовий одяг byMe – це речі, що мають значення. Створені закохувати в близьке і рідне. А ще покликані бути з тобою в найважливіші моменти. Одяг жіночий від TM byMe – це поєднання сенсів і цінностей, комфорту й упевненості, настроїв і стилів. У byMe можеш зібрати образ на будь-яку подію: купити жіночий одяг на побачення чи на щодень, обрати сукню чи стильні джинси, показати світові орнаменти чи особливі деталі. Обирай, який момент речі від byMe розділять із тобою сьогодні.

 

Стильний жіночий одяг: настрої та сенси

 

купити жіночий одяг  by me

Стильний жіночий одяг byMe – твій вибір у будь-якій ситуації. Речі від byMe створені з любові й поваги до тебе. Виготовлені, аби ти могла нести у світ важливі сенси у своєму найкомфортнішому одязі. Створюй особливі образи на щодень, комбінуючи зручні:

квіточкаджинси,
квіточкаштани,
квіточкалегінси,
квіточкаспідниці,
квіточкавелосипедки.

Зі стильними:

квіточкасорочками,
квіточкафутболками,
квіточкатопами,
квіточкалонгслівами,
квіточкасветрами,
квіточкапіджаками.

Що одягнути на побачення з собою чи в улюбленій компанії? Спробуй обрати легку сукню до смаку чи скомбінувати спідниці або штани з топами, корсетами й хустинками. Обирай byMe для своїх теплих, буденних чи важливих подій. 

 

Брендовий одяг byMe: закохувати в різне

 

Інтернет-магазин жіночого одягу українського бренду byMe – твій особливий світ. Місце, де ти можеш бути собою, обирати себе і свій комфорт. Обирати, у що закохувати оточення сьогодні.

купити якісний жіночий одяг баймі

Далі пропонуємо поглянути, які сенси бренд одягу byMe прагне розділити зі світом у своїх колекціях:

  1. Жіноче – наш основний розділ. Зручні та якісні речі з особливими деталями. Серед них ти зможеш знайти як повсякденний образ, так і зібрати образ для важливої події. В одязі byMe ти завжди почуватимешся особливою, адже нестимеш особливі сенси. Почуватимешся впевнено, бо одяг жіночий byMe створений закохувати в комфорт.
  2. Закохувати – наш важливий розділ. Ідея TM byMe не лише в тому, аби купити якісний жіночий одяг. Нам важливо, аби речі були зручними, а ще – змістовними. Бренд одягу byMe покликаний закохувати в українське: орнаменти, кольори, символи. Стрічка з написом «з а к о х у в а т и» прикрашає кожну річ, тож ти зможеш закохувати світ у важливе будь-де: на прогулянці, на роботі чи на побаченні.
  3. Шевченко – наш цінний розділ. Колекція знайомить із художніми творами Тараса Шевченка. Футболки, лонгсліви, блузи, сукні з картинами, віршами й портретами письменника. А ще наша рідна – плахта.
  4. Косівська кераміка – наш новий розділ. На одязі з осінньої колекції byMe – візерунки косівської мальованої кераміки, а також її основні форми. Стильний жіночий одяг із цієї колекції доносить важливі сенси: орнаменти синього кольору – протест проти заборони радянської влади використовувати його поруч із жовтим.
  5. Довбуш – наш особливий розділ. Ми пишаємося тим, що маємо змогу розповісти таку історію, поділитися цінностями поза часом, донести непересічні сенси. Брендовий одяг byMe із колекції «Довбуш» – це речі з ідеєю про надважливу особистість в українській історії.

Жіночий одяг український бренд byMe прагне бути з тобою всюди.