Жіночий одяг byMe – обирай свій мотив косівської кераміки

™ byMe – місце, де закохують в українське. Ми створюємо речі, що мають значення. Речі, що покликані знайомити з історією, культурою, мовою й символікою українського народу. Прагнемо досліджувати минуле й плекати цінне. Нова осіння колекція одягу від byMe присвячена косівській кераміці. Це особлива колекція, якою ми хочемо познайомити світ із частиною культури Гуцульщини – історією в малюнках на косівській кераміці. Аби дізнатися про неї якомога більше, провели експедицію в місті Косів на Івано-Франківщині. Там же знайшли натхнення для орнаментів, що ними прикрасили жіночий одяг з осінньої колекції. Косівська кераміка відома в усьому світі: її внесли до репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства. Прагнемо, аби так само її цінували й в Україні. Брендовий жіночий одяг byMe – про важливі сенси. А ще одяг жіночий від byMe – про тебе. Прагнемо, аби кожна могла знайти себе в наших ідеях.

одяг з капсульної колекції byMe

Одяг із капсульної колекції: цінуємо тебе та твою унікальність

Бренд одягу byMe – домівка твоїх сенсів. Ми, український бренд жіночого одягу byMe, цінуємо тебе та твою унікальність. Саме тому прагнемо створювати речі, що відгукуватимуться саме тобі. Капсульна колекція одягу, присвячена косівській кераміці, покликана закохувати в близьке і рідне. Крізь неї виражаємо наше захоплення культурною спадщиною українців і українок. Хочемо, аби ти транслювала його разом із нами. Далі розкажемо більше про особливі орнаменти й деталі, що їх заклали в одяг із капсульної колекції: 

  1. Глечики. На речах знайдеш вишиті глечики різних форм: дзбан, баньку, калач і плесканку. Саме їх розписували косівські майстри й майстрині. Глечики зможеш побачити на лонгслівах, спідницях, футболках, штанах і сукнях. А ще, у найменших деталях, як от – на ґудзиках. Обирай річ із ґудзиком і побачиш, який глек обере тебе. 
  2. Орнаменти. Речі з осінньої колекції прикрашають особливі орнаменти. На них перенесли елементи з косівської вази XIX століття: квіти, символи й малюнки. У колекції зможеш знайти й саму вазу. Її зобразили на жіночій футболці. 
  3. Кольори. Усі речі в колекції виконані в кольорах, притаманних косівській кераміці. Традиційно, майстри використовували зелений, брунатний і жовтий. Часом додавали синій. Та згодом синю барву заборонила радянська влада: разом із жовтим нагадувала націоналістичні мотиви. На знак протесту й відродження, на взутті з колекції знайдеш вишиті сині квіти. 

Ці деталі можна назвати ледь помітними, але й не менш важливими. Адже саме вони наповнюють речі сенсами. Український бренд одягу byMe – місце, де плекають сенси. Обирай ідеї, що закохують, деталі, що підкреслюють унікальність. 

Який жіночий одяг купити в byMe?

купити брендовий одяг  by me

Український виробник byMe – місце твого вибору. Обирай кольори, що пасуватимуть, сенси, що відгукуватимуться. В новій осінній колекції зможеш закохувати в орнаменти, обравши:

квіточкалонгсліви, 
квіточкафутболки,
квіточкасорочки, 
квіточкапіджаки. 

Або ж ділитися зі світом косівськими глеками, вдягнувши:

квіточкаштани, 
квіточкафутболки, 
квіточкаспідниці, 
квіточкасукні, 
квіточкакардигани, 
квіточкалонгсліви. 

Придивись і до кольорів. Закохуй в історію, обираючи:

квіточкапіджак, 
квіточкакардиган, 
квіточкавзуття. 

Купити брендовий одяг byMe зможеш онлайн на нашому сайті чи в соцмережах. Тут знайдеш усі актуальні моделі й розміри, зможеш дізнатися більше про колекції. Купити жіночий одяг також завжди вдасться в нашому шоурумі. Ми чекаємо на тебе щодня з 11:00 до 20:00 за адресою Хрещатик, 46. Жіночий одяг купити зможеш із будь-якого місця: доставляємо в усі країни. Аби ти могла закохувати весь світ в українське разом із ними.