Згадуємо історію нашого бренда

Сьогодні наша місія — це плекати рідне. Згадувати минуле. Відроджувати автентичні традиції й одягатися в українське. Українські традиції й цінності перероджують і відображають у сучасному одязі. Бренд одягу byMe популяризує українську культуру, мистецтво й щиро цікавиться історичним минулим. У кожному виробі — деталі, що наповнюють річ близькими й теплими сенсами. Це більше, аніж просто брендовий одяг. Кожна колекція ТМ byMe закохує в українських митців, природу, мальовничі місця, орнаменти, вишивку. Усе те, чим ми всі так пишаємося й зараз бережемо по-особливому.

купити жіночий одяг byMe

 

Український бренд одягу, який створює колекції одягу з цінностями й сенсами

 

Магазин жіночого одягу byMe — це бренд, який закохує українців в українське. Свою історію ми почали 2016 року з капсульної колекції сорочок і спідниць. Сьогодні ж стильний жіночий одяг, взуття, прикраси й аксесуари — це різні сезонні й капсульні колекції: «Закохувати», «Моя мова — Моя броня», «Pre-spring», «Digital-колекція», «ХТО МИ Є?» в колаборації з Національним музеєм Тараса Шевченка. Виробник byMe — це речі, що мають значення. Речі, деталі яких стануть згадкою про щось цінне й важливе. Бірка «з а к о х у в а т и» нагадає розділяти головну місію byMe, принт волошки донецької — берегти рослини з Червоної книги України, а орнамент коника — про важливість досліджувати й цінувати українське.

Український бренд одягу byMe знайомить світ з особливостями української культури й поєднує традиції з сучасними формами й принтами. Ми постійно шукаємо нові ідеї в минулому, надихаємося мистецькими творами, предметами побуту наших предків, аби можна було купити жіночий одяг з історією, українською символікою, автентичними мотивами. Наша команда закохана в Україну — прагнемо розділити це з тобою своїми речами.

 

Купити жіночий одяг у byMe — закохатися в українське

 

Виробник жіночого одягу byMe — це нагода познайомитися з українським близько й щиро. Ми цінуємо можливість розповідати світу про цінне й дороге для українців і українок. 

стильний жіночий одяг by Me

Чому варто купити брендовий одяг byMe:

наш бренд одягу створює колекції, у кожній із яких є одяг, взуття й аксесуари, тому на сайті byme.ua можна зібрати повноцінні образи;
цінуємо українські традиції й знайомимо з ними світ, а ще — дбаємо про екологію, використовуючи екологічне пакування;
byMe пропонує не лише гарний одяг для жінок та чоловіків, а й функціональний: двосторонні ремені, технологію м’якої устілки для взуття, анатомічну будову поясів;
замовити одяг можна кур’єром додому — аби поміряти й точно бути впевненою в обраних розмірах, водночас зберігши час.

Повертатися до минулого, аби будувати свідоме майбутнє — це про український бренд жіночого одягу byMe. Ми хочемо одягатися в рідне, чути пісні українською, цікавитися нашими митцями й мисткинями — а потім ділитися знахідками з тобою.