Закохуйся й закохуй в сукнях українського бренда byMe

Бренд жіночого одягу byMe – це сенси в кожній речі. Головна місія сезонних та ідейних колекції – закохувати в українське. Ми обираємо закохувати в українську орнаментику, митців і мисткинь, мову й місця. На кожній речі залишаємо маленьке, але важливе й змістове нагадування – бірку з головним словом колекції «з а к о х у в а т и». Мріємо, аби власниці й власники такої речі розділяли з нами цю місію й знайомили світ зі щирим українським. А осінньою колекцією хочемо закохати тебе в косівську кераміку. Це керамічні мальовані вироби, що століттями виготовляють майстри й майстрині з Косова. Вона особлива способом творення: кожен виріб створюють у декілька рівнів, використовують техніку ритування й ріжкування. А ще косівська кераміка впізнавана своїми «сльозами печі» – це своєрідні патьоки, які вирізняють косівську кераміку серед інших виробів. Прагнемо, аби українки й українці знали про ці особливості й щиро цінували й берегли українську культуру. Тому сьогодні знайомимо з особливим розділом колекції «Закохувати в косівську кераміку» – сукні жіночі.Хочемо, аби красиві жіночі сукні купити – означало отримати річ, що ділиться важливими сенсами.

красиві жіночі сукні купити byMe

 

Жіночі сукні: обирай сенси

 

Сукні byMe – це сенси в деталях. Створюємо базові сукні з важливими й змістовними деталями. І прагнемо, аби ці сенси тобі щиро відгукувалися. Тому всі жіночі сукні мають особливі деталі, у які закладаємо цінні для нас сенси. Щоразу ці сенси варіюються від змісту кожної колекції. Осіння колекція знайомить з історією й сенсами косівської кераміки. Хочемо розповісти світу про теплі руки майстрів і майстринь, що створюють українське мистецтво. Показати символи й значення розпису керамічних виробів, вибір кольорів і форм. Для осені створили довгі жіночі сукні:

квіточкаЦе не просто красиве плаття, його особливий зміст у кольорі. Брунатний – один із головних кольорів розпису косівської кераміки. Ще поширеними були зелений і жовтий, а рідко – синій чи блакитний.
квіточкаЗараз купити сукню жіночу можна ще й чорного кольору – додали в колекцію базовий колір, аби створювати щоденні образи.
квіточкаДо сукні створити особливий вишитий пояс – на ньому різні форми косівських глеків: дзбан, плесканець, банька й калач. 

Обирай речі, що діляться зі світом важливими сенсами. Розділимо разом місію закохувати в щире українське?

 

Де купити жіночу сукню з нової колекції?

 

купити сукню жіночу Баймі

  1. Якщо тобі відгукуються сенси осінньої сукні і вже хочеш її вдягнути, обирай потрібний розмір на byme.ua: заходь у каталог жіночих суконь і додавай у кошик. А якщо твій розмір зараз недоступний, то купити жіночу сукню можна наперед. За очікування ми додаємо -5% знижки до особистої. А коли купуєш на сайті вперше, то автоматично до замовлення додасться -10%. 
  2. Іще один варіант – купити жіноче плаття українського бренда офлайн. У Києві на вулиці Хрещатик, 46 маємо власний шоурум. Заходь знайомитися з новинками колекцій, забирати семпли зі знижками й міряти всі вподобані речі. Обіцяємо ділитися теплим настроєм.