В’язана сукня, що захоплює фактурами

Сукні жіночі вже давно стали невіддільним елементом гардероба. І кожної колекції ми прагнемо створити ту саму сукню для тебе, вклавши в неї важливі сенси. Колись орнаменти Волині, тоді творчість Шевченка, згодом мотиви косівської кераміки. Про що розкажуть жіночі сукні цієї весни — дізнавайся далі. 

купити сукню в новій колекції «Березіль» byMe

 

Яку купити сукню в новій колекції «Березіль»?

 

Немає кращого часу, аби купити сукню, ніж навесні. І як розквітає й пробуджується все навколо, так і ми розповідаємо історію відродження — історію театру «Березіль». ™ byMe — це простір сенсів, які прагнемо зберегти. Пам’ять сміливої творчости березільців є саме таким сенсом. «Березіль» — театр часів розстріляного відродження, у якому творили нове українське мистецтво. За це режисер Лесь Курбас і драматург Микола Куліш були вбиті. Інші діячі театру були піддані допитам і репресіям. Ми прагнули, аби кожна річ із колекції, закарбовувала історію «Березолю». Тож купити плаття з колекції — це зберегти й розповісти цінне.

Жіночі сукні у весняній колекції — невіддільний елемент. Цього разу презентуємо одну, проте особливу сукню:

тезаВ’язана сукня довжини максі.Вона чудового підкреслює фігуру, а настрою образу додає фактура. Барви обрали березневі — синю й блакитну. Блакитна стрічка прикрашає сукню спереду. 
тезаМи, український виробник byMe, прагнемо закохувати назавжди. Саме тому, приділяємо увагу якості. Жіночі плаття мають у складі 50% бавовни й 50% акрилу. Так вони приємні до тіла, зручні в догляді й залишаються з тобою надовго. 
тезаЯк і все в byMe, купити довгу сукню з колекції «Березіль», — це поділитися зі світом сенсами. На ній залишили бірочку з декораціями до вистави «Мікадо». Усі їх створив художник театру Вадим Меллер. Постановка була натхненна східною культурою, тож усе здавалася яскравим і незвичним. А ще — наближало український театр до європейських тенденцій. Чи могло це подобатися владі? А чи могло подобатися те, що у виставі критикували тоталітаризм і диктатуру? Проте виставу поставили, адже березільці вірили в Україну й не боялися говорити. Їхньою сміливістю надихаємося в byMe. 
Довга сукня  byMe

Довга сукня з нової колекції: з чим носити?

Довга сукня покликана стати чудовим доповненням весняного гардероба. У ній буде комфортно й на прохолодній прогулянці з жакетом чи лонгслівом, і у теплі дні з хустинкою й балетками. Для кежуал чи ділового образу, на щодень чи для особливої події також пасуватиме плаття. Купити його — знайти свій весняний маст-хев. Зробити це вдасться двома способами:

  1. Онлайн. Для тебе працюють соціальні мережі бренду: фейсбук, інстаграм і вайбер. А також — сайт byme.ua. У byMe прагнемо зробити твої покупки якнайкомфортнішими. Тож наші менеджерки готові допомогти й проконсультувати, а кур’єри доставити замовлення за лічені дні. 
  2. У шоурумі. Ми щодня чекаємо тебе на примірку в шоурумі byMe в Києві. З 11:00 до 20:00 простір byMe покликаний стати простором твоїх сенсів.