Весняна колекція одягу byMe – ділимося новою історією

Український бренд одягу byMe – це місце, де плекають сенси. Створюють одяг, що має значення. І кожна нова колекція жіночого одягу – це нові важливі історії й цінні сенси. Цієї весни, коли відроджується все навколо, ми також розповідаємо про відродження. Історія, що нею ділиться жіночий одяг із нової колекції, – це історія театру «Березіль». Театру розстріляного відродження українського мистецтва.

 жіночого одягу byMe

 

Про що нова колекція одягу «Березіль»?

 

Нова колекція одягу «Березіль» про сміливість. І втілюючи цю думку в одяг для жінок, ми ухвалили багато сміливих рішень. Про все це розповідаємо детальніше. Театр «Березіль» – це люди, що творили нове українське мистецтво. Вони були сміливі ділитися важливим, модерним, незрозумілим. Були рішучими за лаштунками й на сцені. Тож одяг українського бренду byMe з нової колекції «Березіль» розповідає про цих особистостей і їх творчість. У колекції надихалися історіями й режисерськими новаціями Леся Курбаса, ескізами й талантом Вадима Меллера, режисерською роботою Зінаїди Пігулович і драматургією доби Миколи Куліша. Кожен і кожна з них стали представниками відродження – розстріляного, та не знищеного. Кожен і кожна з них надихнули нас стати сміливішими. Як це натхнення перенесли в одяг? Купити його – твоя змога дізнатися.

тезаЖіночий одяг із нової колекції яскравий, сміливий і барвистий. Силуети актуальні, барви трендові, а форми – натхнення театром.
тезаЯк завжди стояли на своєму Лесь Курбас і Микола Куліш, так і ми залишаємо важливі частинки TMbyMe у кожному новому дропі. Одяг для жінок із нової колекції має широку розмірну сітку: від XXS до XXL, а всі штани – 3 довжини. Аби кожна знайшла пару для себе.
тезаНова колекція одягу й взуття знаменує новий сміливий шлях byMe. І ми щасливі розділити його з тобою. Усе взуття з нової колекції створили з екошкіри й екозамші. Цей рішучий крок важливий для нас, адже byMe – це про зміни. І ми готові змінитися, адже віримо, що тварини не повинні помирати заради моди.

 

Який вдасться замовити одяг у новій колекції «Березіль»?

 

 замовити одяг у новій колекції «Березіль»

Замовити одяг у новій колекції – рішення сміливих і свідомих. І ми знаємо, що це саме ти. У колекції знайдеш:

  1. Яскраві топи, лонгсліви й сорочки. Червоні, коричневі, з манжетами й комірцями – обирай барви й деталі, що пасують. Зі спущеними плечима, на одне плече й лонгсліви-сіточки – обирай форму, що до душі.
  2. Особливі піджаки. Базові, аби додати сенси до кожного поєднання. З лазерним портретом Микола Куліша, аби голосно розповісти про цінне.
  3. Штани й джинси з цікавими деталями: вишивкою, швами й бірками.
  4. Тематичні хустинки – з орнаментами й ескізами Вадима Меллера, деталями історії театру чи натхнення самим Лесем Курбасом.
  5. Взуття з екошкіри. Лаковане, замшеве й вельветове. Червоне, блакитне й кремове. Якісне, зручне й свідоме.

Купити одяг, взуття й аксесуари з нової колекції вдасться на byme.ua чи в шоурумі бренду за адресою Хрещатик 46. Чекаємо тебе з 11:00 до 20:00.