Верхній одяг byMe – створюй свої багатошарові образи

Верхній одяг byMe – створений для твоїх поєднань. Бренд byMe – місце, де цінують індивідуальність. Ми створюємо речі, що відгукнуться саме тобі. Прагнемо, аби кожна могла знайти себе в наших ідеях. Верхній жіночий одяг від byMe покликаний дарувати тепло. З ним зможеш створювати затишні й стильні багатошарові образи. Поєднуй верхній одяг для жінок з майками, сорочками та кардиганами. Допасовуй до суконь і спідниць. Обирай купити куртку чи купити піджак від byMe – твори власну затишну осінь. 

жіноча куртка  byMe

Верхній жіночий одяг: поєднуй моделі та сенси

Верхній жіночий одяг byMe – це про комфорт та особливі сенси. З ним створюй стильні багатошарові образи. З ним – розповідай про важливе. Далі розкажемо більше про верхній одяг від українського виробника byMe:

квіточкаДжинсова куртка – з нею лови останні миті літа. Об’ємну куртку створили двох кольорів: чорного та синього. На ній зобразили вишитих коників з підрізника з Чернігівщини. Придивись до деталей: у них завжди найбільша цінність. На ґудзиках знайдеш орнаменти з традиційних вишитих сорочок і предметів побуту українців. Джинсова куртка byMe створена для твоїх сміливих поєднань. Допасовуй її до штанів, спідниць і суконь. Поєднуй із сорочками, лонгслівами та кардиганами. 
квіточкаЖакет жіночий – з ним розповідай про особливе. Жакет жіночий із нової колекції «Закохувати в косівську кераміку» покликаний ділитися цінними сенсами. У ньому поєднали синій і жовтий – барви, що ними прикрашали косівську мальовану кераміку. Історія синього – незвичайна. Радянська влада заборонила його використання в розписах: у поєднанні з жовтим нагадував національні мотиви. Обирай синій жакет у жовту клітинку – ділися зі світом нашою історією. 
квіточкаПухнаста жіноча куртка – з нею закохуй у затишок. Наш пухнастик серед верхнього одягу – улюбленець соцмереж. Куртка закохує в затишок і нагадує про важливе. На планці знайдеш орнаменти – волинські малюнки, узяті з книги про орнаментику Ольги Косач. Придивися до деталей: на рукаві залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Тішимося, що ти поділяєш наші ідеї. 
квіточкаКвітчастий бомбер – з ним ділися цінними сенсами. Особливий бомбер із квітчастим принтом – на ньому зобразили фрагмент із косівської вази XIX століття. Зверни увагу на блискавку – на ній залишили стрічку з вишитим плесканцем. Квітчастий бомбер стане чудовим доповненням твоїх яскравих образів. Якщо ж прагнеш створити стримане поєднання – обирай чорний бомбер із квітчастою підкладкою. 

верхній одяг для жінок  BYME

 

Як купити верхній жіночий одяг byMe?

Купити верхній жіночий одяг byMe – обрати закохувати в комфорт і особливі деталі. Ми створюємо речі, що мають значення. Прагнемо, аби ти змогла створити з ними стильні образи. Шукай свої моделі онлайн: на сайті чи в соцмережах. Оформлюй замовлення на byme.ua або ж на сторінці в інстаграмі. Завжди чекаємо тебе в нашому шоурумі за адресою Хрещатик, 46. Завітай на примірку – знаходь сенси, що не залишать байдужою.