Важливі деталі суконь byMe

Літня колекція присвячена орнаментам Поділля. Вони видалися нам близькими до настрою нашого літа – яскравими, насиченими й з виразними деталями. Любимо літо за можливість ділитися важливими сенсами і барвними речами. Літні сукні – якраз такі! Мріємо, аби гарні плаття надихали знайомитися з українськими орнаментами щиро й близько. А ще – цінувати й берегти культуру, виплекану предками. Минуле може вказати на потрібні речі сьогодні – будьмо уважні до нього! Якщо хочеш подивитися всі доступні моделі й купити гарну сукню, переходь до розділу «Сукні». А щоб дізнатися про особливості кожної – гортай далі й обирай улюблену.

плаття жіночі купити  byme

 

Гарні сукні byMe – аби закохатися в орнаменти Поділля

 

Для нас гарні сукні – це сукні, у яких гарно почуваєшся. Які закохують у комфорт і сенси. Прагнули створити саме такі сукні для жінок на літо.

Купити плаття жіноче можна такого кольору:

Чорна сукня. Витончена й простора. Пасуватиме до улюблених мюлі й вечірньої прогулянки влітку. На рукаві вишита квітка – орнамент із килима-підвіконника кінця ХІХ століття з Крижопільського району Вінницької області.
Сіра сукня. Гармонійна з червоними туфлями з орнаментом коника! Пишні рукави додадуть романтичного настрою. На рукаві – такий же орнамент, як на чорній сукні, але іншого кольору.
Блакитна сукня. Аби закохувати в легкість і ніжність. На рукаві знайдеш орнаменти з килима Вінниччини. Поєднуй сукню з вишитими молочними босоніжками – аби зробити максимально м’який і змістовний образ. Доповнити можна срібними прикрасами з орнаментами.
Руда сукня. Закохує в яскравість і деталі. На рукаві – особливий орнамент із килима-залавника XIX століття з Вінницької області. Це орнамент качечок або дракончиків чи, може, морських коників? Обирай свої значення й ділися ними зі світом. А до сукні пасуватимуть дідусеві босоніжки – ідеальний образ на щодень.
Бежева сукня. На ній вишитий геометричний орнамент із килима з села Вікно Тернопільської області. Сукня невагома й пасує до настрою щирості. Обирай до неї білі кеди – для теплого сезону зробили їх більш відкритими. А ще вони мають технологію м’якої устілки, тому буде зручно впродовж дня. Для цікавості образу додавай улюблену хустинку.

Усі сукні мають ззаду маленьку бірку зі словом «з а к о х у в а т и» – аби пам’ятати про нашу спільну місію закохувати світ в українське.

замовити сукню byMe

 

Які жіночі плаття купити в byMe?

 

Окрім кольорових, у byMeжіночі плаття купити можна молочного кольору. Маємо дві моделі – міні й максі. Обидві сукні виконані з прошви, а мінісукня має вишитий орнамент жінки. Заходь до нашого шоуруму, аби подивитися всі, поміряти й сукні жіночі купити. Чекаємо в Києві: вулиця Хрещатик, 46 – обіцяємо допомогти зібрати змістовні образи й ділитися сонячним настроєм. Або ж замовити сукню можна одразу тут, на byme.ua – обирай потрібну й закохуй в українські орнаменти. Виробник byMe – для щирого знайомства з українським.