Універсальна річ для твоїх літніх побачень – базові жіночі топи byMe

Літня колекція byMe – про барви й сенси. Наша місія – закохувати світ в українське натхненно й щиро. Літні речі закохують у яскраві орнаменти. Більшість із них – із килимів Поділля. Вони кольорові, виразні й детальні. Є й інші особливі орнаменти, про які сьогодні розповімо. Бо вишили їх на топах. Жіночі топи з колекції – аби додати літу ще більше сонячного настрою. Подивитися всі моделі й купити топик можеш у розділі «Топи». А далі знайомимо тебе з кожним детально. Бренд одягу byMe – аби відчувати українське.

топіки купити byMe

 

Жіночі топики – аби закохувати в комфорт

 

Жіночі топики з літньої колекції byMe – це речі, що мають значення. Ми прагнули створити практичну річ для щоденних образів, але й наповнити її важливими сенсами. Тому обожнюємо ці топики для жінок за особливі деталі. Топики купити можна трьох кольорів – чорного, графітового й молочного. Далі ділимося особливостями кожного й варіантами образів із ними.

Графітовий топ. Ззаду на топі залишили бірку – на ній вишитий коник. Це фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Спробуй поєднати топ із графітовими велосипедками своєї довжини й додати зручні білі кеди. Це буде комфортний образ на щодень. А якщо зверху вдягти ажурну блузу на зав’язках і змінити кеди на босоніжки – буде вже більш грайливий образ. Шукай свої поєднання!
Молочний топ. На цьому топі залишили бірку з вишитою жінкою – це фрагмент орнаменту з рушника 1886 року села Рудка Чернігівщини. Одягай топ із довгою джинсовою спідницею. А до них – молочні босоніжки з такою ж вишивкою. Це підкреслить сенси образу. Або ж спробуй топ із невагомою спідницею на резинці, аби додати легкості.
Чорний топ. Ця модель має таку ж бірку, як і молочний. Спробуй вдягнути чорний топ із джинсовими шортами й чорними дідусевими босоніжками. Довершити можна двостороннім ременем і хустинкою з орнаментами. Ще один варіант – з легким костюмом шорти + вишита сорочка. Поєднуй улюблені кольори.

Усі топи жіночі виконані з 95% бавовни й 5% еластану – аби було комфортно у спекотні літні дні. Улюблений кроп-топ купити можна одразу з уподобаними речами, щоб створювати свої літні образи.

 

Як купити топ від byMe

 

 купити топ жіночий byme

Купити топ можна онлайн або офлайн:

  1. Онлайн на сайті byme.ua – тут знайдеш світлини всіх варіантів топів, доступні розміри й ціни. Обирай той, що закохав, і замовляй одним натиском. А ми подбаємо, аби ти вчасно отримала пакуночок з речами.
  2. Поміряти й купити топ жіночий можна в нашому просторі в Києві. Заходь на Хрещатик, 46, аби зібрати насичені літні образи й забрати свою порцію сонячного настрою.

TM byMe – для твоєї творчості й важливих значень. Обирай закохувати в українське разом з нами!