Твої унікальні сукні від byMe — створені закохувати в усе українське

Український бренд byMe — це місце, де ми працюємо, аби закохувати в українське. Закохувати в українську моду, створюючи трендовий і стильний одяг на всі часи, а зокрема: жіночі сукні, лонгсліви, футболки, сорочки й штани. Закохувати в українських виробників, створюючи якісний одяг на власному виробництві з деталями, втіленими власноруч. Закохувати в українські сенси, залишаючи змістовні деталі: частинки української історії, культури й мистецтва — що не можуть залишити байдужими. Саме так в українське закохує кожна наша річ. Так закохують в українське й сукні від виробника byMe. 

 жіночі плаття від byMe

 

Які жіночі плаття від byMe зможеш обрати зараз?

 

Жіночі плаття — це одяг,, що може стати частинкою будь-якого стилю й гардероба. Саме тому ми створюємо різні моделі в кожній колекції, прагнемо, аби кожна змогла купити брендову сукню від byMe до душі. Водночас незмінним залишається поєднання якості, актуальності й сенсів. А ще — змога купити плаття від виробника byMe:

  • різних довжин: сукні міні, сукні міді й сукня максі, 
  • у широкій розмірній сітці: від XXS до XXL, 
  • різних фактур: в’язані, сітчасті, трикотажні, сатинові й з натуральних тканин, 
  • з цінними сенсами. 

Якісні й стильні зовні, брендові плаття від byMe — це сукні з сенсами. У кожній колекції ми створюємо сукню, що розповідає певну історію. Тож ділимося, яке купити брендове плаття вдасться вже зараз і про що воно розповість. 

  • Напівпрозора сукня з чорної сітки. Цю трендову сукню ми створили в колекції «Мистецький арсенал». Вона стала основною річчю колекції, адже в ній зібрали всі сенси історії й діяльності Мистецького арсеналу. Сукня втілює ідею триєдности — трьох етапів існування арсеналу. Показали це крізь повторюваний принт тьох «М». До сукні обирай чорні велосипедки й асиметричний топ, що нагадують закохувати в українське. 
  • В’язана сукня синьої барви. Вона є частиною колекції «Березіль», у якій розповідаємо історію українського театру часів розстріляного відродження. Сукня довжини максі, без рукавів. Позаду залишили бірочку з персонажкою однієї з вистав «Березолю». До сукні обирай контрастну червону плахту, хустинку чи пояс-квіточку з нової колекції. 
 сукня з чорної сітки byMe

 

Купити жіночу сукню в byMe: новинки 

 

Цієї весни ми пропонуємо придивитися до колекції «Півонія» й купити жіночу сукню з неї. У цій колекції ми, виробник одягу з сенсами byMe, ділимося історією півонії тонколистої — квітки з Червоної книги України. Рослина зникає, тож ми певні, що мусимо знати про це й уберегти її. Сукня з колекції нагадує квітку:

  • створили її довжини міні для твоїх сонячних прогулянок, 
  • утілили сукню червоної барви — саме цим кольором вирізняється півонія тонколиста, 
  • ліф оздобили в’язаними квітами півонії тонколистої й в’язаними стрічками на плечі. 

Купити цю й інші сукня від byMe зможеш онлайн — на byme.ua. Чи завітавши на примірку в магазин жіночого одягу byMe в Києві за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 12:00.