Твої улюбленці серед велосипедок byMe

Літо – час для барв і щирості. Ми цінуємо літо за розкішну природу, настрій безтурботності й насиченість образів. Для нас це можливість поділитися своїм літом. Тому в новій колекції побачиш багато орнаментів. Більшість яких – із килимів Поділля. Подільські орнаменти зачаровують насиченістю, деталями й барвністю. За це й обрали їх для літньої колекції. Так ми ділимося зі світом настроєм нашого літа й важливістю української культури. А щоб збалансувати змістовно насичені образи, до кожної колекції створюємо нейтральні базові речі. Велосипедки жіночі – речі, що стануть основою для виразних образів твого літа. Аби подивитися всі моделі й купити шорти велосипедки, переходь у потрібний розділ і обирай уподобані.

купити жіночі велосипедки by me

 

Жіночі велосипедки byMe – для яскравого літа

 

Жіночі велосипедки byMe – аби створювати образи, що закохують у твоє літо:

Укорочені велосипедки пасуватимуть до топів, кроп-футболок і коротких лонгслівів, що найбільш актуальні влітку.
Велосипедки еластичні й мають помірну резинку, яка не перетискатиме шкіру – аби комфортно гуляти цілий день або займатися в них спортом.
Купити велосипедки жіночі можна чотирьох кольорів – чорні, шоколадні, кремові й графітові.
А ще – купити велосипедки можна довгі й короткі, залежно від свого зросту або просто за вподобанням.

Підібрали для тебе образи з велосипедками:

  1. Шоколадні велосипедки + базовий білий топ + об’ємна блакитна сорочка + білі кеди. Варіант образу на щодень – він зручний і для офісу, і для прогулянки з друзями чи просто по дорозі в магазин. Акцент можна зробити улюбленою великою сумкою.
  2. Графітові велосипедки + графітовий топ в рубчик + сорочка улюбленого кольору з вишитими орнаментами + чорні дідусеві босоніжки. Образ буде легкий, але насичений і змістовний. Доповнюй хустинкою з орнаментами.
  3. Чорні велосипедки + молочний кроп-топ + чорний об’ємний жакет + мюлі-сітка. А такий варіант пасуватиме для вечірньої прогулянки містом чи в улюблений заклад. Додавай срібні прикраси з орнаментами, аби довершити образ.
  4. Кремові велосипедки + молочний бавовняний топ + ажурна блуза із зав’язками спереду + улюблене взуття з колекції. Літній і про важливе – образ, що ділитиметься зі світом твоїм настроєм закохувати в українське.

 

Які велосипедки жіночі купити?

 

Купити велосипедки жіночі byMe

Обирай ті, що тебе закохали. Велосипедки жіночі купити можна орієнтуючись на зріст або обираючи до конкретного образу. Якщо вже візуально маєш ідею, спробуй уявити, які саме пасуватимуть найбільше. Якщо ж ні – обирай ті, що відгукнулися. На byme.ua можна подивитися моделі всіх кольорів і довжин, а ще – їхні поєднання з іншими речами. Або ж приходь поміряти й купити жіночі велосипедки для свого літа в шоурум. Допоможемо зібрати з ними особливі образи або зручні на щодень. І обов’язково поділимося сонячним настроєм! Виробник одягу byMe – аби закохуватися в себе й закохувати в щире українське.