Творити весну й закохуватися в нові сукні byMe

Виробник одягу byMe – про легкість бути собою й важливі сенси. Ми свідомо обираємо закохувати українців і світ в українське. Це наша головна місія, тому кожна нова колекція має речі, що закохують в українські традиції. Це кольори, символи, орнаменти, улюблені місця, рослини. Сила наших речей – у деталях. Саме той невеличкий орнамент чи ледь помітна бірка діляться зі світом важливим. Тому ми щиро цінуємо, коли приєднуєшся й розділяєш з нами місію закохувати в українське. Жіночі плаття – одні з улюблених серед наших речей. Бо вони про різний, але завжди по-своєму щирий настрій. Сьогодні знайомимо тебе з новими сукнями! Аби подивитися всі моделі й купити плаття жіноче, переходь до розділу «Сукні». А далі розповімо, чим вони особливі.

замовити плаття by me

 

Жіночі сукні byMe – про сенси, що надихають

 

Жіночі сукні byMe – це дотик до історії. Кожна сукня з нової колекції має вишиті українські орнаменти. Для нас красиві сукні – це ті, що підкреслюють внутрішню й зовнішню красу власниці. Тому сміливо можемо казати, що плаття byMe – це красиві плаття, бо насамперед вони про тебе і для тебе.

Обирай свої гарні плаття від byMe:

Кольорові сукні. Ці сукні просторі, мають об’ємні рукави, а на них – вишиті орнаменти. На рудій сукні знайдеш орнамент із килима-залавника XIX століття, на чорній і полиновій – орнамент із килима-підвіконника XIX століття, кремова сукня має орнамент із килима Тернопільської області, а сіро-блакитна – із Вінницької. Кожен орнамент цінний своєю унікальністю й довершеністю. І кожен був важливий для наших предків.
Ажурні сукні. Ці сукні виконані зі 100% бавовни. Вони просторі, легкі, молочного кольору, мають підкладку теж бавовняну. Ці сукні – улюблениці літа, бо зручні для спекотних днів. Пропонуємо дві довжини суконь – міні і максі. Обидві мають ззаду на комірці зображення жінки – це фрагмент орнаменту з рушника 1886 року із села Рудка Чернігівського району. Зберегли оригінальні кольори орнаменту – червоний і блакитний. Маленька деталь, що наповнює сенсом увесь образ.

сукні жіночі купити баймі

Сукні жіночі купити можна одразу з верхнім одягом – для ще прохолодних вечорів. Спробуй поєднати молочні ажурні сукні з джинсовою курткою з орнаментами коників – вона і доповнить образ змістовно, і додасть трохи настрою бешкетності, балансуючи ніжність сукні. До кольорових обирай об’ємні жакети – такий образ пасуватиме і для робочих зустрічей, і для прогулянок. byMe – місце, де можеш бути собою. Тому обирай те, що закохує.

 

Як купити жіночу сукню від byMe?

 

Замовити плаття можна на нашому сайті byme.ua або ж заходь купити жіночу сукню до шоуруму – він на Хрещатику, 46. У нашому просторі можна познайомитися з новою колекцією й поміряти вподобані речі. Закохуй і закохуйся в українське з нами!