Твій комфорт = Твоя улюблена білизна

Жіноча білизна - завжди особлива. Це наша сила: зручна спідня білизна дає впевненість і стан гармонії із собою. Але водночас це - слабкість, бо як втриматися не купити ще один ніжний і спокусливий комплект білизни? ™ byMe - це місце, де всі свої бажання треба враховувати й виконувати; не чекати для цього потрібного моменту - якщо хочеш зараз, дій зараз. Тому всі дівчачі примхи - не примхи, а бажання, які можна виконати. Мріємо, аби білизна byMe стала твоєю улюбленою. Розширюємо нашу колекцію й додаємо більше кольорів. Та найважливіше - тканина. Спідня білизна з натуральної бавовни - безпечна для тіла, зручна й легка в догляді. Її використовуємо для комплектів трусики + бралет: 95% бавовна, 5% - еластан. Еластан потрібен для того, щоб тканина довше прослужила, облягала тіло за формою і комплект було легко доглядати. Такий же склад тканини для комплектів білизни в рубчик. А для сексі білизни використовуємо ніжну, тонку й м’яку сіточку. Подивитися всі моделі й купити спідню білизну жіночу можна на сайті byme.ua або в нашому шоурумі - обирай улюблений комплект. 

купити жіночу білизнузамовити білизну для жінок

Про що білизна byMe?

Гарна спідня білизна - маленький секрет кожної з нас, який додає впевненості й відчуття сексуальності, про яку знаєш лише ти і хтось дуже обраний. Тому наші комплекти білизни - про твою впевненість, розкутість, спокій і легкість. Комплект трусики і бралет - ідеальний варіант на щодень і для особливих подій. Бралет пасуватиме до напівпрозорої блузи або сітчастого лонгсліва. Або ж одягай як самостійну річ - можна поєднувати з сорочкою, жакетом чи жилеткою. До бралета можна обрати трусики стринги або ретро. Такі комплекти маємо 3 кольорів: чорний, молочний і бежевий. Бралет без кісточок, не має застібок і жорстких елементів - обирай свій розмір і будь упевнена в безпеці шкіри. Спідня білизна byMe - це наша спроба сказати тобі, яка ти особлива і як важливо слухати себе і своє тіло. Обираючи білизну, зважай на те, чи не залишає вона слідів на шкірі. Важливо дбати про своє тіло, особливо коли це стосується нашої впевненості в собі. Тому одяг від виробника byMe орієнтований на твій комфорт. Нам важливо, як ти себе почуваєш у наших речах. Іще один зручний комплект - у рубчик. Такі комплекти маємо зеленого, ніжно-рожевого й молочного кольорів. Вони дуже м’які й насичені - так пасують до весняних барв! Одягай топ із кардиганом або сорочкою – вийде цікавий образ, або носи як спіднє й пам’ятай, що частинка весни вже з тобою. Сексі білизна byMe - особлива. Це ніжна прозора сіточка, насичений чорний колір і маленький акцент - вишивка. Це та частина гардеробу, яка для більшості залишається таємницею, але дуже важливою й потрібною для тебе. Якщо шукала комплект жіночої спідньої білизни від виробника одягу в Україні, раді вітати в сім’ї byMe – розповімо про доступні моделі й допоможемо обрати саме твій комплект.

білизна баймі

Обираючи білизну, обирай себе!

byMe – для тебе розкутої, сором’язливої, впевненої чи спантеличеної, чарівливої, нестримної, сміливої й спокійної. byMe – бренд одягу для тебе різної. Білизна – те, що впливає на наш стан і наші дії. Віримо, що білизна byMe додає впевненості, сексуальності й сміливості пізнавати себе й відкривати по-новому. І знаємо, що білизна – інколи не просто білизна, а те, що може зробити день вдалим або не дуже; зустріч, про яку згадуєш замріявшись або яку згадувати соромно. Хай там як, твоя сила – в унікальності. Будь собою й обирай себе!