Цінності, закладені у вироби з колекції «з а к о х у в а т и»

Український виробник byMe закохує світ в українське. Ми залишаємо на одязі деталі, які промовляють. Інколи – це вишитий орнамент, інколи – кольори нашої свободи. Але щоразу ця деталь гріє нас відчуттям чогось близького й щирого. Ми свідомо обираємо вивчати особливості української культури, повертати правду нашій історії, аби ділитися важливим і найцікавішим зі світом. Наша головна місія – закохувати українців і світ в українське. Для цього такі речі зібрали разом у колекції «з а к о х у в а т и». Це колекція жіночого одягу, взуття, аксесуарів і прикрас, що знайомлять з важливими й цінними деталями про Україну.

брендовий жіночий одяг купити  byMe

 

Український бренд жіночого одягу: закохуємо в українське

 

Український бренд жіночого одягу – можливість для нас розповідати всьому світові про нашу любов до України. Ми обожнюємо вивчати нові українські міста, знайомитися з втраченою історією й поновлювати важливі культурні коди, які хотіли знищити. Для цього обираємо напрямок і втілюємо ідеї в речах. Наприклад, створили колекцію, яка закохує в орнаменти. У ній кожна річ знайомить з тим чи тим орнаментом з різних регіонів України. Так само колекція одягу «з а к о х у в а т и» покликана знайомити з подібними деталями:

у колекції зібрали стильний одяг від українського виробника розмірів XXS-XXL – цінуємо можливість бути собою й хочемо, аби кожна відчувала себе комфортно при виборі розміру;
брендовий жіночий одяг купити можна одразу з прикрасами чи іншими аксесуарами – до кожної сезонної чи ідейної колекції створюємо важливі дрібниці, що доповнюватимуть образи й робитимуть їх повноцінними;
як український виробник одягу залишаємо на речах брендовані бірки-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – аби кожна ї власниця розділяла з нами місію й закохувала світ в українське натхненно й щодня.
стильний одяг від українського виробника  бай мі

 

Брендовий жіночий одяг: купити онлайн чи офлайн

 

Брендовий жіночий одяг з колекції «з а к о х у в а т и» можна купити будь-яким зручним способом.

Якщо твій варіант – зберегти час і замовити жіночий одяг онлайн, скористайся сайтом byme.ua. Тут є всі доступні речі. Залишається обрати свої й створити замовлення одразу на сайті. Якщо замовляєш у нас вперше, даруємо знижку -10%. Після першого замовлення буде особиста знижка, яка сумується з усіма сезонними знижками на сайті й у шоурумі. А на випадок, коли твій розмір ще недоступний, можна замовити річ наперед – за очікування даруємо ще -5% до твоєї особистої знижки. 

Поміряти й потім купити жіночий одяг можна в нашому шоурумі. Шукай нас у Києві на вулиці Хрещатик, 46. Тут можна знайомитися з новинками колекцій міряти вподобані речі й складати повноцінні образи самій чи з допомогою наших консультанток. Або ж є варіант поміряти речі в себе вдома. Для цього скористайся функцією кур’єрської доставки в Києві – кур’єр привезе потрібні речі й зачекає, доки поміряєш і визначишся.