Цінності, які завжди поряд – шорти з улюбленою вишитою сорочкою

Цінувати українське – наше щире бажання. Ми свідомо обираємо дізнаватися українську історію, знайомитися з українськими традиціями й культурою, вивчати особливості української мови, символи, орнаменти. Українське нас надихає. Тому в колекції одягу вплітаємо ці знання, аби ділитися цінним зі світом. Літня колекція TM byMe присвячена українській орнаментиці. А літо для нас – про барви й сенси. Це час кольоровості й свіжості. Час, коли важливе стає цінним. На літньому одязі залишити вишиті орнаменти з килимів Поділля та ще декілька, про які сьогодні розповімо. Їх знайдеш на літніх шортах – це жіночі шорти для активних літніх днів, що закохують у важливі деталі. Жіночі шорти купити можна в розділі «Шорти», а далі – розповідаємо про особливості кожної моделі.

шорти бермуди жіночі  byme

 

Усі моделі: шорти бермуди жіночі, джинсові шорти, шорти з орнаментами

 

До літньої колекції додали трикотажні шорти жіночі, аби кожен день був зручним. Шорти жіночі літні пасуватимуть на щодень і для особливих подій залежно від стилізації. Створюй свої образи, що закохуватимуть світ в українське.

Шорти жіночі трикотажні. Це найбільш літня модель: шорти просторі, легкі й кольорові. Виконані з 30% льону й 70% бавовни. Мають бірку з вишитим коником спереду, а поєднуються з вишитими сорочками з такої ж тканини. Ці шорти й сорочки створили однакових кольорів, щоб поєднувати в костюм: чорні, блакитні, рожеві, руді, кремові.
Шорти бермуди жіночі. Модель із високою лінією талії й ґудзиками з вигравіюваними орнаментами. створили їх кремового й синього кольорів, аби чергувати світлі з темними. Мають милу декоративну кишеню з біркою-нагадуванням «з а к о х у в а т и» й орнамент коника з підризника XVIII століття.
Жіночі шорти джинсові. Виконані з джинсу синього кольору, мають необроблені краї й декоративне срібне кільце. А ззаду – бірка з коником.

Будь-які шорти жіночі купити можна від розміру XXS до XXL – дбаємо, аби кожна знайшла свої.

жіночі шорти купити  by Me

 

Де купити жіночі шорти byMe?

 

Ділимося трьома способами, як купити жіночі шорти від byMe:

  1. Замовляй онлайн на byme.ua. На сайті зібрали речі з актуальних колекцій. На сторінці товари знайдеш доступні розміри – створюй замовлення на сайті й чекай нових улюбленців свого гардероба. Якщо твій розмір зараз недоступний, замовляй бажану річ наперед - за очікування ми додаємо -5% знижки до твоєї особистої.
  2. Заходь до нашого простору в Києві, аби наживо познайомитися з новими колекціями й поміряти всі вподобані речі. Ми допоможемо дібрати твій розмір і створити цілісні образи за настроєм. Чекаємо тут: вулиця Хрещатик, 46.
  3. Замовляй до 5 речей додому, аби поміряти. Кур’єр зачекає, доки визначишся, які речі залишити, й забере непотрібні. Ця функція доступна в Києві.

Обирай бренд одягу byMe, якщо хочеш розділити місію закохувати в українське натхненно щодня. Разом закохаємо світ!