Світшоти byMe для твого настрою — обирай свою модель

Світшоти жіночі від byMe покликані огортати теплом і дарувати настрій у прохолодні дні. Їх створили затишними й об’ємними. А ще — особливими. Як і все у бренді, світшоти з українською символікою цінні деталями. Крізь них прагнемо ділитися цінним. Крізь них воліємо закохувати. ™ byMe — місце, де свідомо обирають створювати речі, що мають значення. Далі розкажемо більше про сенси, що ними діляться світшоти жіночі. Купити ті, що відгукуються, зможеш цієї зими. 

Жіночі світшоти byMe

 

Жіночі світшоти byMe: сенси 

 

Невіддільна частина зимового гардероба — жіночі світшоти. Образи з ними — це про комфорт, про стиль, про зручність і тепло. Поєднання зі світшотами від byMe — це ще й про сенси, що надихають. Світшоти з вишивкою від byMe стануть звичною частиною гардероба з особливим значенням. У складі вони мають 70% бавовни — тож зігріють. Зовні мають змістовні деталі — ділитимуться важливим. Для себе обирай купити жіночі світшоти з орнаменти, що в них захочеш закохувати. 

квіточкаСвітшот з вишивкою «2061» розповідає про місце сили. Говерла — місце сили й натхнення кожного й кожної. У ній краса української природи, велич національного духу. Створюючи одяг з сенсами, byMe вже неодноразово надихався Говерлою. Тож прагнемо й далі ділитися красою й значенням українських Карпат. 
квіточкаСвітшот з вишитим орнаментом спереду. На ньому зобразили баранця з косівської кахлі. Її творець — усесвітньо відомий кераміст Олекса Бахматюк. Світшот є частиною колекції «Глек». У ній ділимося сенсами косівської мальованої кераміки. Косівська кераміка — важлива культурна спадщина українського народу. Її малюнки зберігають історію, життя, побут і звичаї Гуцульщини. А ще — талант майстрів і майстринь, що виплекали це ремесло. Світшот оверсайз з баранцем із косівської кахлі саме про це. Так прагнемо познайомити з творчістю Олекси Бахматюка. Відкрити його ім’я українцям і українкам. Цей світшот особливий також і своєю бурваю. Косівський розпис творили в тріаді кольорів: жовтому, зеленому й брунатному. Тож натхненні цим створили речі брунатної барви в колекції. 

До кожного світшоту обирай також утеплені спортивні штани — збирай затишний зимовий образ. Кремові штани з вишивкою — до світшоту з висотою Говерли. Брунатні з косівським баранцем — до світшоту з орнаментом попереду. Виробник одягу byMe — закохує у комфорт і сенси. Закохує в українське. 

 

Кофта-світшот: з чим поєднувати?

 

Кофта-світшот byMe

Кофта-світшот стане чудовою основою для твоїх зимових поєднань. Допасовуй його до теплий спортивних штанів і носи як комплект. Або ж поєднуй просто з джинсами чи класичними штанами. Світшот матиме гарний вигляд зі спідницями й сукнями. Додай настрою образам поєднавши світшот з комірцем із вельвету. Він трохи темнішої брунатної барви, а вишивка на ньому — олень зі тарелі Надії Вербівської. Ділися талантом митців і мисткинь, що захоплює. Купити світшот вдасться онлайн — на сайті чи в соціальних мережах бренду. А також — у нашому шоурумі за адресою Хрещатик 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.