Сукня з поясом від byMe – нагадуємо про особливе

Сукня українського бренду byMe – створена ділитися важливими сенсами. Бренд одягу byMe – домівка цінностей і традицій. Ми створюємо речі, що мають значення. Колекції, що знайомлять із важливим. У новій осінній колекції розповідаємо про косівську мальовану кераміку – неоціненне надбання української культури. Для її створення провели експедицію в місті Косів на Івано-Франківщині. Там же знайшли натхнення для орнаментів, що ними прикрасили одяг із колекції. Косівська кераміка відома в усьому світі: її внесли до репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства. Прагнемо, аби так само її цінували й в Україні. Сукня жіноча з осінньої колекції покликана закохувати в традиції й ділитися цінними сенсами. 

сукня купити від byMe

 

Яку купити теплу сукню в byMe?

 

Купити теплу сукню в byMe – закохувати в затишок і особливі сенси. Ми цінуємо тебе та твій вибір. Тож прагнемо створювати речі, у яких почуватимешся комфортно й упевнено. Тепле плаття жіноче від byMe поєднує в собі затишок і тепло, ідеї й сенси. Хочемо, аби сукня зігрівала тіло в прохолодні вечори й закохувала душу в цінні мотиви. Далі розкажемо про особливості й сенси, що їх утілили в сукні:

  1. Колір. Сукню виконали брунатного кольору – вибрали його не випадково. Косівські майстри й майстрині створювали свої вироби в тріаді барв: жовтому, зеленому й брунатному. Прагнемо, аби речі розповідали про особливе. Саме тому закладаємо сенси в кольори, деталі й моделі. Зверни увагу на інші речі з колекції: їх також створили косівських кольорів. Важливими є елементи синьої барви. Так ділимося цінною історією. 
  2. Орнаменти. Сукня з поясом має особливі деталі. На поясі вишили різні види глечиків, що їх розписували косівські майстри й майстрині. Серед них знайдеш такі: дзбан – або ж знайомий нам глечик, баньку – великий глек з вузькою шийкою, калач – глечик з отвором всередині, й плесканку – глек плескатої форми. Хочемо, аби ти відкривала традиції разом із нами й розповідала про них світові. 
  3. Затишок. Плаття жіноче від byMe покликане закохувати в затишок і дарувати тепло. Завдяки поєднанню в складі віскози й поліестеру, тканина приємна до тіла, зручна в догляді, зберігає тепло й має фактурну структуру. Ми прагнемо закохувати тебе в наші ідеї й наші речі. Саме тому працюємо над тим, аби в них ти завжди почувалася комфортно й упевнено. 
жіночі плаття купити by me

 

Сукня byMe – твій особливий вибір. З нею обирай: 

квіточкамодель, що зігріває, 
квіточкаколір, що закохує, 
квіточкаорнаменти, що відгукуються. 

Як жіночі плаття купити в byMe?

Жіночі плаття купити зможеш онлайн – на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі й розміри, зможеш дізнатися більше, про що розповість сукня. Купити її вдасться й у наших соцмережах:

квіточкав інстаграмі, 
квіточкав телеграмі, 
квіточкай вайбері, 
квіточкау фейсбуці, 
квіточкав листуванні. 

Обирай зручну мережу й оформлюй замовлення. Завітати на приміряння зможеш до нашого шоуруму. Чекаємо тебе щодня за адресою Хрещатик, 46 з 11:00 до 20:00.