Сукня «Триєдність» для твоїх довершених образів

Брендовий одяг byMe — це поєднання всього того, що закохує в українське. Симбіоз комфорту, актуальности й сенсів. Такою є кожна річ у кожній колекції бренду. Такими є й брендові плаття з колекції «Мистецький арсенал».

Жіночі плаття з колекції «Мистецький арсенал»

Створена у співпраці з Мистецьким арсеналом колекція покликана розповісти історію мистецького простору, познайомити з його експонатами й сучасною діяльністю. Має на меті спонукати людей пізнавати українське мистецтво й відвідувати його культурні центри. 

Провідною річчю в колекції «Мистецький арсенал» стала сукня жіноча довжини максі. Чому саме вона й про що розкажуть її сенси, ділимося далі. 

 

Жіночі плаття з колекції «Мистецький арсенал» і образи з ними 

Основою колекції «Мистецький арсенал» стали жіночі плаття. Тож саме про них ми хочемо розповісти трохи більше. 

  • У колекції «Мистецький арсенал» ми вирішили експериментувати, тож у ній плаття від виробника byMe створили надзвичайно стильними. Актуальну, а водночас класичну довжину максі доповнює базова чорна барва. А цікавинки додає напівпрозорий матеріал оздоблений авторським орнаментом. Основою для сукні також обрали не зовсім звичайні речі: чорні велосипедки й асиметричний чорний топ. 
  • Орнамент, що прикрашає сукні від виробника, символізує «триєдність» — три історичні етапи розвитку Мистецького арсеналу. Спершу історичний монастир, згодом період мілітарі й військового життя і нарешті мистецтво сьогодні. Триєдність ми показуємо крізь орнамент літери «М»: монастир, мілітарі й мистецтво. 

Сукня з колекції «Мистецький арсенал» — це сукня з сенсами. А отже й образи з нею мають неповторну атмосферу любови до всього українського. Аби довершити поєднання:

  • доповнюй сукню велосипедками й асиметричним топом, аби додати образи мистецького настрою, 
  • обирай взуття в тон чи навпаки яскраві балетки з весняної колекції: червоні чи блакитні, 
  • підбирай аксесуари, які ми, український бренд byMe, також створили в колекції «Мистецький арсенал». Наприклад, хустинки й рукавички. 

Аби поєднання з сукнею були справді довершеними, варто працювати над тим, аби не загубити їх цікавинок і не втратити мистецького настрою. Адже лише так ми разом розповідаємо історію флагмана сучасного українського мистецтва, закохуємо в його діяльність колись і спонукаємо цікавитися сьогоденням. 

 купити жіночу сукню від українського бренду byMe

 

Як купити жіночу сукню від українського бренду byMe? 

Тож, як і чому варто купити жіночу сукню від українського бренду byMe? Закохувати в українське мистецтво й культуру, створювати стильні образи й почуватися комфортно — те, що ти отримуєш, обираючи купити брендове плаття з колекції «Мистецький арсенал». Нині, знайдімо відповідь на питання, як це зробити. 

Купити брендову сукню, натхненну триєдністю, ти зможеш двома способами. Обирай її тут, на byme.ua — дізнавайся більше про змісти, розміри й рекомендації з догляду. Також ми чекаємо тебе на примірку сукні в Києві. Магазин одягу ™ byMe працює в столиці щодня з 11:00 до 20:00. Тож завітай до нас за адресою Хрещатик, 46.