Сукні виробництва byMe – аби відчувати себе натхненно

TM byMe – місце для твого натхнення. Ми створили літню колекцію, надихнувшись орнаментами Поділля. Тому й жіночі сукні прикрашені орнаментами з подільських килимів – вони яскраві, кольорові й детальні. Сукні українських брендів чарують народними мотивами. Ми обрали закохувати в орнаменти. Про кожне літнє плаття українського виробника byMe розповідаємо далі. А подивитися всі моделі й купити красиву сукню з вишитими орнаментами можна одразу в розділі «Сукні» в меню сайту.

Жіночі сукні купити byMe

 

Сукні українського виробника: особливості й деталі

 

Сукні українського виробника byMe створені закохувати в барви й легкість літа. Вони кольорові, повітряні й просторі.

Обирай свої гарні сукні на літо:

Руда сукня. На ній знайдеш вишитий орнамент качечок – це фрагмент із килима-залавника ХІХ століття Крижопільського району Вінницької області. Насичений колір пасує до запального настрою й очікуваної зустрічі з друзями.
Сіра сукня. На рукаві вишитий орнамент квітки – фрагмент із килима-підвіконника кінця ХІХ століття Крижопільського району Вінницької області. Обирай сукню на щодень і додавай яскравий акцентний аксесуар.
Чорна сукня. На ній повторили орнамент, як на сірій сукні, але інших кольорів: вишита квітка – фрагмент орнаменту з килима-підвіконника кінця ХІХ століття Крижопільського району Вінницької області. Обирай, аби дивувати знайомих сенсами твоїх речей і завжди мати поруч згадку про українське, що зігріває.
Блакитна сукня. На цій сукні залишили фрагмент геометричного орнаменту з килима Вінниччини. Сукня для здійснення твоїх найсміливіших мрій. Одягай з улюбленими босоніжками й створюй у ній найтепліші спогади.
Кремова сукня. Орнамент гілочки на рукаві – фрагмент із килима села Вікно Гусятинського району Тернопільської області. Пасує до настрою витонченості й активного дня. Обирай, щоб ловити захоплені погляди.

Сукні від українського виробника:

  • мають пишні рукави, що створюють настрій невимушеності й додають об’єму;
  • виконані з легкої тканини, аби було зручно в спекотні літні дні – 70% віскози, 30% нейлону;
  • пасують і до м’яких кедів, і до босоніжок на підборах – обирай за настроєм.

Купити гарне плаття можна й інших моделей. У розділі «Сукні» знайдеш сукні міні й максі з прошви – 100% бавовни. А з особливих моделей – прозора сукня з колекції «ХТО МИ Є?» з вишитою звуковою хвилею цитати Тараса Шевченка.

 

Як жіночі сукні купити від byMe?

 

Сукні від українського виробника by me

Жіночі сукні купити пропонуємо 2 способами:

  1. Онлайн на byme.ua. На сайті зібрали сукні всіх актуальних колекцій – найновіші й зі знижками. Шукай свою й створюй замовлення одразу тут. За нами – якнайшвидше відправити тобі пакуночок з обраними речами.
  2. Офлайн у шоурумі. У Києві на вулиці Хрещатик, 46 шукай наший простір з усіма новинками й улюбленими речами. Заходь знайомитися із сезонними й ідейними колекціями й міряти вподобані речі.

Український бренд byMe закохує в українське щиро й назавжди. Закохуйся й закохуй з нами!