Сукні сліп – для настрою ніжності

byMe – бренд, щиро закоханий в українське. Ми свідомо обираємо повертатися до минулого, аби знаходити скарби, якими хочеш ділитися зі світом. Ці скарби минулого часто цінні й для сьогодення. Цінності й традиції наших предків можуть стати корисними для того, аби будувати свідоме майбутнє. Ми вивчаємо українську історію, особливості нашої культури й мови, детально заглиблюємося в українську орнаментику. Усе для того, аби найцікавішим і найщирішим поділитися з тобою. Хочемо закохати в українське весь світ. Аби нагадувати про цю місію, залишаємо на речах маленькі деталі. Серед таких речей і сукні жіночі. Сьогодні познайомимо з особливостями суконь сліп – для м’якого й ніжного настрою. У розділі «Сукні» можеш подивитися решту моделей і купити плаття, яке припало до душі.

купити сукню жіночу бай мі

 

Легкі літні сукні: деталі й значення

 

Легкі літні сукні – особливість літньої колекції. Адже це час невагомих тканин, сонячних променів і вечірніх прогулянок. Саме для таких моментів і створили сукні сліп. Це легкі, ніжні й витончені сукні для настрою закохувати у свою легкість і грайливість. Але кожну річ, навіть найбільш ніжну, можна стилізувати до будь-якого потрібного настрою. Вважаємо, що ніжні речі особливо цікаві, коли поєднані з виразними й бешкетними. Жіночі сукні купити можна блакитного, чорного, смарагдового й графітового кольорів.

Ось кілька наших варіантів, з чим пасує сукня в білизняному стилі:

Чорна сукня + джинсовий корсет з орнаментом + чорні дідусеві босоніжки. Легка сукня з масивними й виразними босоніжками гармоніюватиме й створюватиме настрій невимушеності. А корсет підкреслить вигини фігури й додасть особливості контрастним кольором.
Блакитна сукня + молочні босоніжки з вишитим підбором + морські прикраси з керамікою. Витончений образ, що пасуватиме прогулянці у відпустці чи для особливого вечора. 
Смарагдова сукня + червоні туфлі з коником + срібні прикраси. Виразний насичений образ для мистецького вечора або просто для особливого настрою.
Графітова сукня + улюблене пухнасте взуття + хустинка з орнаментами. Образ пасуватиме на щодень і буде приковувати погляди перехожих.

Купити жіночу сукню сліп означає отримати річ, що має значення:

на кожній сукні ззаду вишитий коник – це фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту;
коників найчастіше вишивали на чоловічому одязі, а найпоширенішим цей образ став за часів козацтва.

Український бренд byMe – для тебе, якщо розділяєш наші цінності й тобі відгукуються сенси, закладені в речі. 

 сукня в білизняному стилі byme

 

Де купити жіночу сукню від byMe?

 

Купити жіночу сукню сліп чи будь-яку іншу модель можна в нашому шоурумі на Хрещатику, 46 – заходь знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. А на сайті byme.ua можна замовити плаття без приміряння в будь-який куточок України.