Сукні byMe – обирай свої кольори й орнаменти

Сукні від byMe – це поєднання твого комфорту і твоїх сенсів. Ми хочемо, аби кожна почувалася впевнено, закохуючи в українське. Саме тому створюємо якісні речі з важливими сенсами. Легкі й ніжні, або ж класичні та стримані, а головне особливі – у byMe знайдеш жіночі плаття на будь-який смак. Красиві сукні покликані не лише бути яскравою частиною гардероба, а й доносити важливі ідеї. Ми прагнемо, аби брендові сукніbyMe підкреслювали твою особливість бути собою. У byMe обирай барви, що личитимуть, сенси, що відгукуватимуться. 

сукня з орнаментом byMe

 

Сукні з українським орнаментом: особливі сенси 

 

Бренд одягу byMe – домівка твоїх сенсів. Сукні з орнаментами створені з любов’ю до українського. У нього ж покликані закохувати. Далі ми розкажемо, які ідеї й сенси закладено в сукні з українським орнаментом від byMe

квіточкаУкраїнські традиційні орнаменти. На сукнях із літньої колекції зможеш знайти елементи традиційної вишивки: особливі орнаменти, що ними прикрашали вишиті сорочки наші предки. Ці символи відображають ідеї й вірування українців усіх поколінь, нагадуючи нам про важливе й рідне. 
квіточкаУкраїнські особливі орнаменти. Ми перенесли коника – фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту – на ніжні й невагомі сукні сліп. Вишивка невелика й елегантна, проте її сенс важливий: вона надихає вивчати своє минуле, досліджувати традиції й заново відкривати забуте. 
квіточкаУкраїнські важливі орнаменти. Нова колекція byMe присвячена косівській кераміці. Тож на сукнях із неї ми розмістили різні види глечиків, що їх розписували українські майстри: дзбанок, баньку, калач і плесканку. Сукні з цієї колекції коричневого кольору, адже саме цей колір є однією з основних барв косівської мальованої кераміки. Ми прагнемо показати кожному, що українцям і українкам є чим пишатися. 

купити жіночу сукню баймі

Брендові сукні byMe створили різних кольорів і моделей. Обирай закохувати світ в орнаменти в червоному чи блакитному, сірому чи чорному, або ж у смарагдовому чи теракотовому. Сукня з орнаментом від byMe – твій особливий вибір. 

 

Як замовити сукню byMe?

 

сукні з українським орнаментом by me

Купити жіночу сукню byMe можна в шоурумі, де на тебе чекатимуть наші консультантки, аби зібрати цілісні образи. Купити гарну сукню зможеш і не виходячи з дому – на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі й кольори, зможеш ближче познайомитися з орнаментами та їхніми значеннями. 

Замовити сукню можна:

квіточкана сайті; 
квіточкав інстаграмі;
квіточкав телеграмі; 
квіточкау вайбері;
квіточкана фейсбуці. 

Усюди наші онлайн-менеджерки будуть поруч, аби ти з легкістю оформила та сплатила замовлення. Вони також зможуть проконсультувати, допомогти визначитися з розміром чи моделлю. 

Отримати бажаний пакунок вдасться у відділеннях і поштоматах Нової пошти, або ж прямо вдома, куди його швидко доставлять наші кур’єри. Сукні з українським орнаментом потрапляють до тебе і через кордон, адже ми доставляємо по всьому світу.