Сорочки byMe – легкі й літні моделі

Літня колекція присвячена барвності й важливим сенсам. Ми прагнули створити речі, що закохають тебе в легкість і безтурботність літа. Але водночас – ділитимуться важливим. Ми свідомо обираємо знайомити світ з українським. Це наша місія, покликана наближати перемогу України. На літньому одязі вишили подільські орнаменти – вони надихнули нас барвністю й деталями. Легкі сорочки теж мають орнаменти Поділля – обирай ті, що закохують. Подивитися всі моделі й купити сорочку можна в розділі «Сорочки». TM byMe – для тебе, якщо готова з нами закохувати світ в українське.

купити жіночу сорочку byMe

 

Літні жіночі сорочки, що закохують у деталі

 

Літні жіночі сорочки з нової колекції закохують у настрій комфорту й особливі сенси. Це сорочки жіночі, що наділять образи значенням, а гардероб – зручними й поєднуваними речами. Усі орнаменти на сорочках – із подільських килимів.

Кожна літня сорочка має особливі орнаменти Поділля – в описі на сторінці товару читай опис, аби дізнатися, з килима якого регіону взятий той чи той фрагмент орнаменту.
Легкі жіночі сорочки виконані зі зручної для спекотних днів тканини – 30% льону й 70% бавовни, аби впродовж дня було комфортно й легко.
Будь-яку сорочку купити можна чорного, блідо-рожевого, сіро-блакитного, теракотового й кремового кольорів.

Обирай сорочку одразу з поєднуваними речами, аби створювати свої особливі літні образи:

  1. З легкими літніми шортами. Їх створили з такої ж тканини, аби поєднувати сорочку й шорти в костюм. До кожного кольору сорочки пропонуємо такого ж кольору як сорочки шорти. На шортах є бірка з вишитим фрагментом орнаменту – це коник із підризника XVIII століття. До костюма обирай м’які бавовняні топи, аби носити сорочку розстібнутою. А зі взуття тут пасуватимуть м’які дідусеві босоніжки.
  2. З джинсовими шортами. На них теж залишили бірку з орнаментом коника. Одягай їх із сорочкою улюбленого кольору. А доповнити образ можна шопером із саржі або вельвету.
  3. З велосипедками своєї довжини – пропонуємо довгі й короткі на вибір. Вдягай до них сорочку з кроп-топом – кожен із них має свій орнамент, із яким знайомитимеш світ. Довершуй образ білими кедами з технологією м’якої устілки.

Будь-який образ можна доповнити хустинкою з принтом Говерли чи Санжійки, з орнаментами або картинами Тараса Шевченка. А довершити образ змістовно – срібними прикрасами з найпоширенішими українськими орнаментами. Закохуй в українське щиро.

Легкі жіночі сорочки  by me

 

Жіночі сорочки byMe – обирай за настроєм

 

Жіночі сорочки від byMe створені, щоб доповнювати твій настрій. Обирай колір свого настрою й створюй такий образ, який відображатиме твої думки й емоції – аби ділитися зі світом цінним. Купити жіночу сорочку вподобаного кольору можна одразу на byme.ua – обирай потрібну й створюй своє замовлення. Якщо на сайті зараз немає твого розміру, замовляй наперед – за очікування даруємо знижку -5%. Або заходь поміряти сорочку до нашого шоуруму в Києві. Шукай нас за адресою: вулиця Хрещатик, 46. Український бренд одягу byMe – аби ділитися зі світом цінним.