Шоколадний чи молочний – обирай світшот, що нагадає про цінне

Український бренд одягу byMe – це речі, що мають значення. Ми створюємо одяг і аксесуари цінні не лише якістю чи матеріалами, а й сенсами, що закладаємо в них. Тож кожна річ у кожній колекції є частиною великої ідеї byMe – одяг з сенсом. Далі розповідаємо про світшоти жіночі. Як частина зимової колекції вони поєднали в собі тепло, затишок і зручність, а ще – особливі сенси.

Жіночий світшот byMe

 

Жіночий світшот byMe: особливості й деталі

 

Жіночий світшот – невіддільна частина зимового гардероба. З ним кожне поєднання буде зручним і затишним. Саме тому створили жіночі світшоти в новій зимовій колекції «Глек». Прагнемо наповнити навіть найхолоднішу пору сенсами. Адже TM byMe – це простір, створений закохувати. Закохувати в українське. Теплі світшоти жіночі закохують у різні сенси, тож обирай ділитися тим, що до серця. А ще – обирай закохуватися в українське крізь комфорт. Купити жіночі світшоти byMe – це купити якісні утеплені речі, що діляться непересічними ідеями.

квіточкаБрунатний світшот жіночий оверсайз закохує в сенси косівської кераміки. Косівська мальована кераміка – важлива культурна спадщина українського народу. Її орнаменти – це історія, звичаї й побут Гуцульщини. Неоціненний талант майстрів і майстринь Косова. Розповідаємо про неї, аби зберегти те, що цінують навіть у світі. Косівська кераміка є частиною культурної нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Світшот особливий барвою. Брунатна – одна з трьох основних барв косівського розпису. Його виконували трьох кольорів: брунатного, жовтого й зеленого. Також на світшоті залишили вишивку. Баранця з кахлі Олекси Бахматюка зобразили, аби знайомити з творчістю неперевершеного майстра.
квіточкаМолочний світшот нагадує відкривати різну Україну. Вишивка «2061» відсилає нас до висоти Говерли – найвищої точки України. Для нас Говерла – місце сили й натхнення. Прагнемо передати це відчуття й тобі крізь світшот жіночий. Купити його – обрати закохувати світ у красу України.

byMe – це простір твоїх особливих сенсів. А отже – місце твого й нашого серця. Закохуй світ у те, що близьке душі. Адже світшоти жіночі покликані закохувати тебе в тепло й затишок, а світ – в українські сенси.

 

Як купити світшот жіночий від byMe?

 

купити світшот жіночий від byMe

Купити світшот жіночий вдасться не лише як самостійну частину гардероба, а і як частину костюма. До кожного світшота обирай спортивні штани. Брунатні з баранцем – до світшота з косівськими мотивами, молочні з вишивкою – до світшоту з висотою Говерли. Спортивні штани також утеплені. Їх обирай, як і всі штани, у трьох довжинах і розмірах від XXS до XXL. Твори затишні поєднання просто, адже купити світшоти жіночі недорого й легко:

квіточкана byme.ua – тут дізнавайся про всі актуальні пропозиції та розмірну сітку, переглядай таблицю довжин, аби обрати свою;
квіточкау соціальних мережах бренду – тут шукай варіанти поєднань, роби замовлення в директі;
квіточкау шоурумі byMe – тут допоможемо підібрати річ до душі, запакуємо її для тебе чи на подарунок;