Розкажи про квітку з Червоної книги України — обирай сукню з в’язаними квітами

Бренд українського одягу byMe — це місце, де от уже 8 років ми обираємо закохувати в українське. Крізь орнаменти, кольори, вишивки й силуети ми вже ділилися сенсами творчості Тараса Шевченка, орнаментів Волині, оздоби подільських килимів, косівської мальованої кераміки й мистецтва театру «Березіль». Для нас важливо, аби базові, на перший погляд, речі — футболки, топи, штани й сукні від виробника — мали в собі цінні змісти. Так ми утверджуємо головні ідеї бренду: закохувати в українське й створювати одяг, що має значення. 

Жіночі плаття з колекції «Півонія»

Щовесни ми обираємо рослину з Червоної книги України. Прагнемо поділитися її історією й цінністю, а ще — навчити й спонукати берегти. Цієї весни брендові плаття, футболки, спідниці й прикраси стали частиною капсульної колекції «Півонія», натхненням для якої обрали півонію тонколисту. 

 

Жіночі плаття з колекції «Півонія»: чим вони унікальні?

 

Жіночі плаття з колекції «Півонія» унікальні ззовні й зсередини — вони стильні й натхненні важливою ідеєю. Тож, купити брендову сукню з колекції «Півонія»: яка вона й про що? 

  • Півонія тонколиста — квітка з Червоної книги України. Вона росте на Сході й Півдні країни: квітчає території сонячного Криму, степи Миколаївщини й Донбасу. Цвіт півонії тонколистої особливий яскравою червоною барвою. А ще квітка вирізняється формою пелюсток — вони майже прозорі й мають безліч маленьких поділок. Півонія тонколиста зникає через діяльність людини: її зривають і знищують у степах. Тож ми певні, що мусимо знати про це — знати й уберегти квітку. 
  • Сукня жіноча з колекції «Півонія» довжини міні: для твоїх літніх і весняних поєднань. Її створили червоної барви, натхненну пелюстками квітки. Сукня з сенсами, вона оздоблена й самим цвітом півонії тонколистої. Ліф прикрашають в’язані квіти рослини. Від нього вгору йдуть тонкі в’язані стрічки для регулювання довжини. 

Купити брендове плаття, що ділиться сенсами півонії тонколистої, зможеш разом із:

  • пелюстковою спідницею з прозорого фатину — її прикрашаю яскравий червоний край, 
  • червоною футболкою до тіла — її оздобили вишивкою на спині. 

Усі речі, а зокрема й сукні, від виробника byMe створені ділитися цінним. І ми щасливі, що ви обираєте робити це разом із нами в нашому одязі. Тож пам’ятайте, що цінність України в кожній квітці на її землі — тож мусимо берегти рослини з Червоної книги України. Про це колекція «Півонія». Про це ми — виробник жіночого одягу byMe. 

Купити жіночу сукню бренду  byMe

 

Як купити жіночу сукню бренду byMe?

 

Купити жіночу сукню бренду byMe з колекції «Півонія» зможеш двома способами: 

  • обирай її на сайті бренду byme.ua чи в соціальних мережах byMe. Обирай зручне відділення Нової пошти й чекай на посилку найближчим часом, 
  • завітай на примірку в магазин одягу ™ byMe — шоурум працює в місті Києві за адресою Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00. Приходь, приміряй річ, створюй образи й обирай те, що до серця.