Різні довжини велосипедок – аби обрати за зростом чи настроєм

TM byMe – про деталі, що діляться цінними сенсами. Ми створюємо одяг, що пасуватиме на щодень, але який можна стилізувати для особливих подій. Кожна річ має особливі деталі, які закохують в українське. Бо наша головна місія – закохувати світ в українське натхненно й щодня. Тому навіть на базових речах залишаємо маленькі нагадування розділяти з нами цю місію – бірки зі словом «з а к о х у в а т и». Є речі, які закохують в орнаменти – зі щирої цікавості досліджуємо українську орнаментику й знайомимо з нею світ. Є речі, які нагадують берегти цінне: рослини з Червоної книги України, улюблені місця для відпочинку й досліджень. Кожна річ розповідає щось особливе. Велосипедки жіночі створені закохувати в комфорт – це базова річ для змістовних образів. Подивитися всі моделі й купити жіночі велосипедки можна в розділі «Велосипедки» в меню сайту. А далі розповімо про їхні особливості.

купити шорти велосипедки byMe

 

Жіночі велосипедки: деталі й особливості

 

Жіночі велосипедки з літньої колекції – це основа для зручних і легких образів. Ми пропонуємо велосипедки двох довжин, аби ти обрала за зростом чи просто за вподобанням. Створюй свої особливі образи. А ми ділимося такими поєднаннями:

Короткі велосипедки + улюблений м’який топ + прозора легка блуза + білі кеди + хустинка з орнаментами. Образ пасуватиме на щодень, а повторювані деталі зроблять його цілісним: бірка-нагадування «з а к о х у в а т и» на рукаві блузи, ззаду на велосипедках і на кедах.
Довгі велосипедки + бавовняний кроп-топ + дідусеві босоніжки улюбленого кольору + місткий шопер. Це зручний варіант для активного літнього дня. Коли треба все встигнути – комфорт надважливий. Можна обрати топ з орнаментом коника, аби повторити його в образі двічі: на шопері теж є вишитий коник. Це об’єднає образ змістовно.
Шорти велосипедки жіночі + сітчаста кроп-футболка з орнаментами + об’ємний чорний жакет + туфлі або мюлі з сіткою + срібні прикраси з орнаментами. А цей образ пасуватиме для вечірнього настрою й зустрічі з друзями. Орнаменти на футболці й прикрасах підкреслять сенси вбрання.

Купити шорти велосипедки можна графітового, чорного, кремового й шоколадного кольорів. Обирай свій колір і шукай свої поєднання. Велосипедки також зручні для занять спортом.

купити жіночі велосипедки  byme

 

Як велосипедки жіночі купити?

 

Велосипедки жіночі купити можна 3 способами.

  1. Онлайн на byme.ua. Створюй на сайті замовлення й чекай свій пакуночок з речами за вказаною адресою.
  2. Офлайн у шоурумі. У Києві на вулиці Хрещатик, 46 заходь поміряти й купити велосипедки жіночі. У нашому просторі можна знайомитися з новинками колекцій і обирати своїх улюбленців.
  3. Кур’єром удома. Замовляй до 5 речей із шоуруму додому, аби поміряти. Кур’єр зачекає, доки визначишся, залишить обрані речі, а непотрібні забере. Цей формат доступний лише в Києві.

Бренд одягу byMe – для тебе, якщо хочеш із нами закохувати світ в українське.