Подобатися собі й обирати серцем — це про жіночі сукні від byMe

Ось уже 8 років ми, виробник одягу byMe, працюємо над тим, аби закохувати. Спочатку закохувати в щирість, згодом — в українські сенси. Ми віримо, що речі мають значення. І що кожна річ може бути цінною, як зовнішньо, так і внутрішньо. Жіночі сукні, як і кожну річ, ми втілюємо спираючись на це. Якою буде й про що розкаже сукня жіноча з нової весняної колекції? Читай далі. 

 купити сукню жіночу byMe

 

Які жіночі сукні втілили в новій колекції?

 

Жіночі сукні цієї весни стали частиною колекції «Березіль». У ній розповідаємо історію модерного українського театру часів розстріляного відродження. Його заснував драматург Лесь Курбас. Пліч-о-пліч із ним працювали художник Вадим Меллер, драматург Микола Куліш, відомі актори й акторки. Кожен із них прагнув перенести європейське мистецтво на українську сцену. За це багато хто був убитий радянськими кулями. Цієї весни жіночі плаття розкажуть історію сміливої творчости й незламної віри в Україну й українське мистецтво. У колекції «Березіль» ми, бренд одягу byMe, пропонуємо купити сукню жіночу — одну, проте особливу. 

тезаТрикотажна сукня міді — в’язана. У її складі поєднали бавовну й акрил. Такий матеріал приємний на дотик і гарантує якість. У колекції зможеш замовити сукню довжини міді без рукавів. 
тезаСтильна жіноча сукня двох барв. Її тло — темно-синє, а попереду широка смужка блакитної барви. Поєднання кольорів нагадує про барви весняного неба, сонячні дні й свіже повітря. А ще — нагадує про відродження, як і театр «Березіль». 
тезаУ новій весняній колекції ти зможеш не просто замовити плаття, а й поділитися цінним зі світом. На сукні ми залишили бірку з декораціями до вистави «Мікадо». Чим важливий саме цей проєкт? Усі ескізи й декорації створив головний і незмінний художник театру Вадим Меллер. Саме він приніс авангардне бачення в стіни «Березолю». Сюжет вистави також не був звичайним. Його Лесь Курбас запозичив із п’єси про японське містечко, у якому жителі потерпали від тоталітаризму. Це відчуття було близьке режисерові, тож алюзію на ситуації в тогочасній Україні він переніс на сцену. 

У ™ byMe ми прагнемо створювати речі, що закохують з першої секунди й кожною деталлю. Вони покликані стати вдалим вибором до різного настрою, події чи стилю. Ідеальним — аби розповісти про важливе. Сукня жіноча з нової колекції саме про це. 

трикотажна сукня міді byMe

 

З чим носити і як купити жіночу сукню з нової колекції?

Купити жіночу сукню з нової колекції — твій вибір ділитися цінним. Іще яскравіше це вдасться, якщо їх поєднати з іншими речами з колекціями. Залишаємо тобі кілька наших ідей:

  1. Контрастним поєднанням стане образ із сукнею й червоною плахтою. Кольори створюватимуть яскраву атмосферу театру, а сенси доповнюватимуть один одного — на плахті персонажка з вистави «Гайдамаки». 
  2. Сповнити свій образ атмосферою вистави «Мікадо» допоможе піджак — чорний чи бежевий. На його підкладці залишили частинки з ескізів. 
  3. До сукні підбирай велюрові балетки в тон. Вони сміливі, як і театр «Березіль». Балетки створили зі взуттєвого текстилю, а всередині — штучна шкіра. 
  4. Коли весняні вечори ще прохолодні, обирай до сукні джинсову куртку. Барви речей єднаються між собою, а сенси продовжують історію. На спині джинсової куртки залишили портрет Миколи Куліша. Співпраця з драматургом стала наступним етапом роботи «Березолю».

Усі ці поєднання, як і жіночі сукні чекають тебе в шоурумі за адресою Хрещатик, 46. Якщо ж завітати немає змоги, купити сукню жіночу зможеш онлайн — на byme.ua.