[ особлива ] ти – у натуральній жіночій білизні byMe

Бренд одягу byMe – місце, де знайдеш речі, що мають значення. Ці значення – у вкладених сенсах і важливих деталях. Кожна річ покликана закохувати тебе в себе, а ще – в особливі значення нашої культури й історії. Для цього вивчаємо особливості нашої країни, її митців і мисткинь, мову, орнаменти й символи. Аби додавати ці деталі в речі й робити їх по-особливому цінними для власниці чи власника. Білизна для жінок – особливий розділ серед речей byMe. Адже спідня жіноча білизна – це більше, ніж тканина й форма. Це відчуття свободи й упевненість рухів, відчуття себе особливою, грайливою чи сексуальною. Це комфорт і безпека, якими не можна нехтувати. Далі розповімо про особливості нашої білизни і закладених у неї значень. А познайомитися з усіма моделями й купити жіночу білизну можна одразу в розділі «Білизна» в меню сайту.

купити білизну жіночу  by Me

 

Натуральна жіноча білизна має значення

 

Білизна byMe – це натуральна жіноча білизна, створена закохувати в деталі. Жіноча білизна з натуральних тканин – це насамперед упевненість у безпеці свого тіла й комфорт впродовж цілого дня, що надважливо. Адже це ті речі, що найближче контактують зі шкірою. Ми дбаємо, аби цей контакт був безпечним і приємним. 

Обирай свою білизну серед бавовняної – кожна модель має в складі 95% бавовни й 5% еластану:

квіточкаБавовняні комплекти в рубчик. Топ і трусики можна купувати окремо або ж разом як комплект. Їх створили молочного, чорного й графітового кольорів, аби ти обрала свій улюблений. Топи й трусики м’які на дотик і не перетискають шкіру.
квіточкаБавовняний бралет. Бралет гарно тримає груди, але водночас не має жорстких деталей, пуш-ап і застібок. Для розмірів XL-XXL додаємо ще один шар тканини, аби бралет краще підтримував. Виконали його бежевого кольору, а чорні стрічки додають виразності. 
квіточкаБавовняний базовий топ. Створили білий базовий топ, аби вдягати його під блузи, лонгсліви, сукні чи сорочки. Він не має жодних жорстких деталей і не залишає слідів на тілі – буде зручний на щодень.

У розділі є й особлива жіноча спідня білизна – сексі. Це білизна, створена закохати тебе в себе. Вона виконана з тонкої, м’якої й еластичної сіточки. Усі ремінці можна регулювати, аби тілу було комфортно. Жодні застібки не контактують із тілом. Можна обрати комплект або топ, трусики й пояс окремо. І бавовняну білизну, і білизну сексі створюємо від розміру XXS до XXL – аби кожна знайшла свій. 

жіноча білизна з натуральних тканин   бай мі

 

Білизна жіноча: купити онлайн чи офлайн?

 

Особлива можливість познайомитися з цінностями byMe – це білизна жіноча. Купити білизну в byMe означає відчути, що ми цінуємо комфорт кожної й дбаємо про безпеку наших речей. Отримати свою білизну можна будь-яким зручним для тебе способом онлайн або офлайн.

квіточкаОнлайн замовити жіночу білизну можна на byme.ua.
квіточкаПоміряти й купити білизну жіночу офлайн можна в нашому шоурумі в Києві – на вулиці Хрещатик, 46.

Виробник byMe – аби ти закохалася в себе!