Особлива новинка. Велосипедки, які закохують

Обожнюємо створювати нові речі! Додавати нові моделі або вдосконалювати улюблені. І тішимося, що можемо ділитися цим із тобою. Виробник одягу byMe – аби закохувати в українське щиро й назавжди. В українську якість, щирість, традиції, креативність і вільність. Наш простір – аби ти була собою й шукала особливі вияви свого стилю. Прагнемо, аби серед наших колекцій було легко й доречно зібрати повноцінні образи: одяг, взуття, аксесуари, прикраси, а головне – настрій. Наша головна мета – закохувати світ в українське. Тому на речах знайдеш українські кольори, символи, орнаменти. Усі вони мають для нас значення. Мріємо, аби весь світ дізнався, що важливо для кожного й кожної з нас. Аби збалансувати образи з акцентними й змістовно насиченими речами, створюємо до кожної колекції базові речі. Вони пасуватимуть на щодень або як основа для особливих образів. Велосипедки жіночі – одні з таких речей. Подивитися всі моделі й купити шорти велосипедки можна в розділі «Лосини». Далі розповідаємо про них детально.

купити жіночі велосипедки byme

 

Жіночі велосипедки – для щоденного комфорту

 

Жіночі велосипедки – це легкість рухів і настрою. Мали мету створити їх максимально комфортними, аби купити жіночі велосипедки означало для тебе отримати нову улюблену річ.

Трикотажні велосипедки:

Мають високу лінію талії – аби підкреслити вигини фігури, а тому пасують до топів, коротких лонгслівів і кардиганів.
Виконані зі щільної й еластичної тканини – не просвітлюватимуться й не залишатимуть слідів на шкірі.
Створені трьох кольорів – чорні, графітові й шоколадні, аби кожна знайшла свої улюблені.
Ззаду мають маленьку бірку з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби пам’ятати про місію закохувати світ в українське й насичувати образи змістовно.

Усі велосипедки жіночі купити можна двох довжин – довгі й короткі. Обирай за зростом чи просто за вподобанням.

Ділимося нашими способами стилізувати велосипедки:

  1. Спробуй поєднати чорні велосипедки з чорним топом і чорним об’ємним жакетом. До такого одноколірного образу пасуватимуть пухнасті балетки з ремінцем «з а к о х у в а т и» й срібні прикраси з орнаментами.
  2. Шоколадні велосипедки пасують до коричневого кардигана з орнаментами. Вдягай під нього молочний бавовняний топ, аби носити розстібнутим. Можна обрати сюди зручні білі кеди й улюблену хустинку.
  3. Графітові велосипедки поєднуй із графітовим топом в рубчик. А зверху обирай прозору блузу й прозорі штани – буде насичений і виразний образ. Обирай улюблене взуття й доповнюй прикрасами.

велосипедки жіночі купити бай мі

Купити велосипедки жіночі можеш одразу з уподобаними до них речами, аби збирати свої образи – головне обирай серцем і сміливо.

 

Купити велосипедки в byMe: способи й місця

 

Купити велосипедки можеш одразу тут, на byme.ua. Або ж завітай до нашого простору в Києві на вулицю Хрещатик, 46 – знайомся з новинками й забирай те, що закохало.