Орнаменти, як прояв тебе: особливі сукні від бренда byMe

Бренд одягу byMe створений, аби закохувати в українське натхненно й щодня. Ми цікавимося українською історією й культурою, відкриваємо для себе українські традиції й цінності, досліджуємо мову, літературу, мистецтво. Зараз заглибилися в знайомство з українською орнаментикою. Для літньої колекції обрали яскраві й насичені орнаменти Поділля. Адже наше літо – про барви й сенси. Жіночі сукні з літньої колекції покликані закохувати в деталі, що діляться важливим. Далі розповімо про особливість кожної з них. Подивитися всі моделі й купити сукню жіночу можна в розділі «Сукні» в меню сайту.

купити плаття з вишивкою byMe

 

Сукня з вишивкою – про сенси, що оживають

 

Сукня з вишивкою – це можливість дізнатися про українське близько й щиро. А ще – познайомити світ з українськими цінностями.

Кожне плаття жіноче з літньої колекції має особливу вишивку – це орнаменти з килимів Поділля. Детально про кожен орнамент читай на сторінці товару. Ми дібрали барвні й насичені орнаменти, бо вони пасують до настрою літа.
Жіночі літні плаття просторі й мають об’ємні рукави – це зручно для літньої спеки й додає настрою романтичності чи грайливості.
Купити плаття з вишивкою можна таких кольорів: кремовий, сірий, чорний, сіро-блакитний, блідо-рожевий, рудий – обирай колір свого літа чи настрою.
Сукні з вишивкою довгі й пасують до літнього взуття. На щодень обирай м’які дідусеві босоніжки, а для особливого настрою – туфлі-сітку, туфлі з орнаментом коника або босоніжки з вишивкою на підборах. Сукні пасуватимуть і з літніми мюлі.

Для літньої колекції створили ще дві моделі суконь – міні й максі. Обидві сукні виконані з прошви, 100% бавовни. Це напівпрозорий і ніжний матеріал, тому додали підкладку, теж бавовняну. Сукні мають маленькі ґудзики й біку-нагадування на рукаві зі словом «з а к о х у в а т и». А на мінісукні ззаду залишили ще бірку з вишитим орнаментом жінки – це фрагмент із рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині.

купити жіноче плаття by me

Обирай сукні для натхненних літніх образів. Головне – шукати свої поєднання й сенси. Разом закохаємо світ в українське!

 

Які сукні жіночі купити від byMe?

 

Якщо не можеш обрати, які сукні жіночі купити, спробуй уявити їх у своєму гардеробі. Чи пасуватимуть вони на щодень? Чи можна їх стилізувати для особливих подій? Чи поєднувані вони з іншими речами твого гардероба? Чи збігаються вкладені сенси в сукні з твоїми? І головне – чи готова закохувати світ в українське щиро й назавжди? Обирай ті, що закохали. Купити жіноче плаття можеш одразу на byme.ua або ж у нашому шоурумі на Хрещатику, 46. Заходь до нашого простору знайомитися з новинками колекцій і міряти вподобані речі. byMe – аби разом закохувати в українське.