Оновлені прикраси byMe – розкопуй історію разом із нами

Прикраси byMe – завжди про важливе. Це деталі в образі, які діляться цінними сенсами. Вони можуть бути ледь помітними, але завжди нагадують про щось особливе для власниці. А ще – це може стати цінним подарунком. Бо кожна прикраса має свою історію й значення. Прикраси жіночі з нової колекції – особливі для нашого бренда, бо спонукають вертатися до щирого українського.

жіночі прикраси купити byMe

 

Прикраси жіночі від byMe: особливості й деталі

 

Нова колекція прикрас присвячена кераміці й важливості повертатися до своєї історії. росія сотні років нищила українське, а історичні факти викривлювала, аби ніхто не дізнався про її злочини. Ця колекція покликана бути чесною. А ще – показати красу, що від нас ховали. Бо вона – українська. У колекції знайдеш прикраси з українською символікою:

Це прикраси ручної роботи: керамічні намистини створені руками майстрині з Харкова. Кожну намистину відтворили у формі поширених українських символів.
Прикраси в морському стилі мають намистини, на які перенесли кривулі – традиційні українські орнаменти у формі хвиль, які викликають асоціації з морем.
Усі застібки й фурнітуру обрали зі сталі, яка не ржавіє – метал не окислюється, тому не темніє й зберігає колір.
Керамічні прикраси доповнені натуральним камінням, річковими перлинами, мушлями й перламутром – аби мали якнайбільш природний і автентичний вигляд.

Прикраси з кераміки мають намистини у формі:

  • коника – ми повторили вишиті орнаменти в кераміці, аби зберегти цей символ у прикрасах;
  • курочки – це символ домашнього затишку й добробуту;
  • ластівки – предки вважали, що там, де птаха звивала гніздо, приходило щастя.

Окремо ще створили прикраси для жінок з волошкою донецькою на керамічних намистинах – це рослина з Червоної книги України. Хочемо звернути на неї увагу й нагадати берегти те, що маємо. 

Жіночі прикраси купити можна й з попередньої колекції прикрас. Це срібні прикраси в мінімалістичному стилі з вигравіюваними орнаментами. Вони належать до колекції «Закохувати в орнаменти». Це українські прикраси, створені руками майстра з Хмельниччини.

купити прикраси для жінок byme

 

Як купити прикраси?

 

Купити прикраси з обох колекцій можна онлайн і офлайн. Обирай найзручніший для себе спосіб:

  1. Офлайн. У шоурумі в Києві на вулиці Хрещатик, 46 можеш познайомитися з речами актуальних колекцій і новинками. А ще – поміряти всі вподобані речі й скористатися допомогою наших консультанток, аби зібрати повноцінні образи. 
  2. Онлайн. На сайті byme.ua зібрали всі прикраси, які можна зараз замовити. Для цього обирай потрібну, сплачуй на сайті й чекай свій пакуночок за вказаною адресою. 
  3. Кур’єром у Києві. Купити прикраси для жінок можна не виходячи з дому. Замовляй потрібні речі до себе додому, аби поміряти й точно переконатися, чи тобі пасує. Кур’єр зачекає, доки визначишся, й забере непотрібні з собою.