Одяг колекції «з а к о х у в а т и» – закохуйся в Україну з нами

byMe – український бренд одягу, створений закохувати в українське. Кожна нова колекція одягу знайомить світ з чимось українським. Ми обираємо вивчати минуле України, цінності й традиції наших предків, заглиблюватися в особливості української мови, знати митців і мисткинь України, українську орнаментику, символи й сучасні тенденції. Усе це – наша щира й свідома мета закохувати українців і світ в українське. Для цього створюємо сезонні й капсульні колекції одягу, кожна з яких має свою місію й ділиться особливими сенсами. Колекція жіночого одягу «з а к о х у в а т и» – головна серед усіх. Сьогодні розкажемо детально про речі й сенси колекції. А подивитися всі речі з колекції й купити жіночий одяг від виробника можна одразу на сайті – обирай у меню потрібний розділ і шукай речі, що закохали.

купити жіночий одяг від виробника баймі

 

Колекція одягу, присвячену рідному

 

Колекція одягу «з а к о х у в а т и» створена, аби кожна власниця речей з колекції могла розділити з нами головну й спільну місію закохувати світ в українське. Для цього зібрали жіночий брендовий одяг, взуття, аксесуари й прикраси в одній колекції.

Український бренд byMe – речі, що закохує:

кожна річ із колекції має особливу бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – аби власниця цієї бірки завжди мала згадку розділяти нашу місію;
усі речі мають особливі деталі, що знайомлять з українським: вишиті, вигравіювані чи принтовані орнаменти, українські кольори й символи, наші улюблені місця натхнення й рослини, занесені до Червоної книги України;
усі речі з колекції поєднувані – можна створювати повноцінні образи, доповнені аксесуарами й прикрасами;
усі моделі одягу створюємо від розміру XXS до XXL, а взуття від 35 до 41 – аби кожна знайшла те, що їй пасує ідеально;
для всіх штанів маємо на вибір три довжини: petite, middle, long – аби обрати для свого зросту чи просто за вподобанням.
український брендовий одяг by me

 

Український брендовий одяг: як і де купити

 

Нам важливо популяризувати український брендовий одяг у світі, знайомлячи таким чином з українською історією, особливостями культури й цінностями. 

Купити жіночий одяг, взуття, аксесуари й прикраси собі чи як подарунок можна одразу на сайті byme.ua – тут зібрали всі доступні речі з актуальних колекцій, тому можеш сміливо обирати. Якщо твій розмір зараз недоступний, замовляй потрібну річ наперед – за очікування додаємо -5% знижки до твоєї особистої. 

А поміряти й купити одяг можна в шоурумі – у Києві на вулиці Хрещатик, 46 знайдеш наш простір. Заходь знайомитися з новинками й зібрати улюблені образи для потрібної події.

Іще один спосіб отримати свою річ – замовити кур’єром додому, аби поміряти. Ця функція доступна в Києві й зручна для тих, хто хоче вберегти час, водночас точно переконавшись, що річ пасуватиме.