Обирай цінне – купуй одяг від українського бренда byMe з нової колекції «Закохувати в косівську кераміку»

™ byMe – це люди, щиро закохані в українське. Наша команда свідомо обирає вивчати все українське, аби берегти цінне й ділитися зі світом важливим. Ми створюємо колекції, які знайомлять світ з українською культурою, мовою, історією, символами й орнаментами. Для цього на всіх речах з ідейних і сезонних колекцій залишаємо важливі деталі, що мають значення. Прагнемо створювати брендовий жіночий одяг, що привертає погляди перехожих і розповідає про важливе. Нова колекція одягу створена закохувати в особливі сенси й історію косівської кераміки. Тому сьогодні розповімо про жіночий одяг з колекції «Закохувати в косівську кераміку».

закохувати в косівську кераміку

 

Одяг для жінок, що знайомить з українським

 

Одяг для жінок з колекції «Закохувати в косівську кераміку» – це речі, що містять важливі сенси в деталях. Косівську кераміку століттями створюють українські майстри й майстрині. У косівському посуді збережені історія, звичаї й цінності Гуцульщини. А сьогодні це зразок нематеріальної культурної спадщини людства. Прагнемо, аби українці й українки знали свою історію, культуру й традиції, що цінують в усьому світі. 

Одяг з колекції «Закохувати в косівську кераміку» має такі особливості:

Речі створили в кольоровій гамі, притаманній косівській кераміці. Головні кольори кераміки – брунатний, зелений і жовтий. А, на наш погляд, ці кольори ще й пасують осінньому настрою й гардеробу!
Одяг з капсульної колекції має особливі принти й вишиті елементи. На кожній речі він може різнитися, але кожен елемент узятий з косівської кераміки. Серед форм глечиків для колекції обрали баньку, плескан, дзбан і калач – кожен із них особливий і має своє призначення. Також на речах знайдеш особливу вазу, з якої взяли для речей окремий фрагмент – квітку синього кольору. Цей колір теж не випадковий: за радянських часів його заборонили в розписі кераміки, бо разом із жовтим вважали за вияв націоналізму. 
Колекція жіночого одягу ще доповнена колекцією взуття. Кожна модель теж прикрашена елементами з косівської кераміки, аби кожна річ із колекції мала значення й знайомила світ з українським. 
Прагнемо, аби кожна могла купити жіночий брендовий одяг, що закохує в сенси. Тому кожну річ створюємо від розміру XXS до XXL. А всі моделі штанів шиємо трьох довжин: petite, middle, long – можна обрати свою довжину за зростом або вподобанням. 
сорочка вишита косівська кераміка від українського виробника бай мі

 

Де купити жіночий одяг з нової колекції?

 

  1. Купити жіночий одяг онлайн можна одразу на нашому сайті byme.ua – тут шукай речі з актуальних колекцій. На сайті можна перевірити, чи твій розмір зараз доступний. Якщо ні – замовляй потрібну річ наперед. За очікування ми додаємо -5% знижки до твоєї особистої. А якщо замовляєш на сайті уперше, то використовуй ще й знижку -10%!
  2. Або ж купити одяг жіночий з колекції одягу «Закохувати в косівську кераміку» можна в нашому шоурумі в Києві. Заходь познайомитися з новинками наживо й поміряти вподобані речі. Чекаємо на вулиці Хрещатик, 46. 

Бренд одягу byMe – аби свідомо цікавитися минулим й обирати безпечне майбутнє.