Обирай свій комфортний розмір білизни byMe

Бути різною, але завжди собою – мріємо, аби таке бажання створювала якісна білизна byMe. Аби кожен рух у ній був про любов до себе й повагу до свого тіла. Аби деталі наповнювали сенсом, і ти почувалася особливою. Нам важливо зберегти унікальність кожної. А ще – наголосити на тому, що не буває неправильних фігур, тіл чи їхніх особливостей. Краса – у різноманітті й неповторності. Ми подбали, аби кожна знайшла білизну потрібного розміру й настрою. Цінуємо щирість і автентичність. Адже гарна спідня білизна – це насамперед гарне в ній самовідчуття. Аби подивитися всі моделі й купити жіночу спідню білизну, переходь до розділу «Білизна». А якщо хочеш дізнатися про кожну модель детально – гортай далі.

купити жіночу нижню білизну byme

 

Красива жіноча білизна byMe – аби закохуватися в себе

 

Красива жіноча білизна byMe – це білизна про красиві вечори і ранки, щирі й відверті розмови, упевненість рухів і думок. Для білизни ми обираємо безпечні для тіла й довкілля тканини, адже це ті речі, що тісно контактують зі шкірою. Прагнемо, аби ця білизна була справді про комфорт і безпеку. Мріємо, аби купити красиву білизну в byMe означало отримати виняткову й потрібну річ, що закохає.

Жіноча спідня білизна byMe:

Білизна «Сексі». Це особливі моделі білизни – бо про настрій закохуватися в себе натхненно. Можна обрати комплект або топ, трусики й пояс окремо. Вони виконані з тонкої й ніжної сіточки чорного кольору. Не мають жорстких елементів, які контактують зі шкірою. Застібки є тільки на поясі, а всі ремінці можна регулювати – аби білизна ідеально пасувала до твоїх особливостей фігури. Обирай для особливого настрою.
Бавовняна білизна для жінок. Цю модель білизни теж можна обрати разом чи топ і трусики окремо. Вона виконана з 95% бавовни й 5% еластану – такий склад тканини безпечний для тіла й довго служить. А ще – не має жодних жорстких деталей і застібок. Це білизна, замовити яку можна одразу графітового й молочного кольорів – аби носити як комплект або комбінувати кольори.
Іще один варіант – базовий бавовняний топ, який пасуватиме до будь-якого вбрання. Або ж обирай більш виразний бралет – він доречний і як білизна, і як повноцінна деталь образу замість топа.

Покращити невизначений настрій завжди допоможе спідня білизна для жінок. Купити вподобану модель можна в нашому шоурумі в Києві – приходь познайомитися з тканинами й кольорами наживо, аби обрати впевнено.

 

Як замовити жіночу білизну byMe

 

білизна замовити  Баймі

Якщо твій формат – онлайн, розповідаємо, як замовити жіночу білизну на сайті byme.ua.

  1. Обери модель потрібного кольору.
  2. Вкажи свій розмір.
  3. Створюй замовлення, вказавши свої дані або тисни на «Швидке замовлення» й очікуй зв’язку з консультантом чи консультанткою.
  4. Сплачуй замовлення зручним способом.
  5. Чекай свій пакуночок за вказаною адресою!

Бренд byMe – аби закохувати в українське щиро.