Обирай сенси, надіваючи прикраси byMe – твої кольє й сережки

Український виробник byMe – місце для твоєї творчості. Обирай речі, що закохують, аби додавати буденності цінних значень. Прикраси byMe створені доповнювати образи важливими деталями. Шукай сенси в дрібницях.

жіночі прикраси byMe

 

Сережки жіночі + кольє: як обрати свій комплект

 

Сьогодні ділимося улюбленими поєднаннями прикрас: сережки жіночі + кольє. Але завжди важливо прислухатися до свого настрою й обирати серцем те, що відчуваєш своїм. Спробуй наші поєднання або обирай улюблені на сайті чи в шоурумі. Купити прикраси з актуальних колекцій можна одразу на byme.ua.

Зараз доступні прикраси з двох колекцій. Кожна з них особлива тим, що закохує в українське. Перша колекція – це срібні ювелірні прикраси з українськими орнаментами й гравіюванням. Друга – це прикраси жіночі, виконані з етностилі. В обох колекціях можна купити кафи, кольє, сережки й каблучки. 

Обирай за настроєм:

Довга моносережка з керамічною намистиною з волошкою + коротка моносережка + кольє на мотузці з керамічною намистиною й бусинами. Цей комплект можна потім міксувати з іншими своїми прикрасами або ж носити разом, оскільки вони об’єднані спільною ідеєю. На кожній прикрасі є волошка донецька – це рослина з Червоної книги України. Хочемо, аби більше людей звернуло увагу на квітку, яку можемо зберегти.
Довга моносережка з намистиною з кривулями + коротка моносережка з мушлями + морський чокер. Цей набір так само можна носити разом, створюючи морський настрій для образу. Особливо ці прикраси пасуватимуть до літніх образів. І сережки, і чокер мають натуральні морські мушлі, перламутр і перлини. А на керамічних намистинах намальовані кривулі – це орнамент з одягу й речей побуту українців. Обрали саме його, бо він нагадує морські хвилі.
Сережка з камінцями + кафа з намистинами + кольє з курочкою з квітами. Тут уся увага – для керамічної намистини з курочкою. Її залишили на довгому темно-червоному мотузочку, який можна декілька разів обв’язати навколо шиї. На курочці намальовані червоні квіти. А на сережках є натуральні камінці й перлини. До цього комплекту можна купити кольє й з іншими керамічними намистинами: коника або ластівку.
купити прикраси бай мі

 

Жіночі прикраси, що закохують

 

Жіночі прикраси, якими можеш доповнити улюблені образи на щодень чи для особливих подій:

каблучки у формі серця, що нагадує схему для вишивання хрестиком, або з вигравіюваним орнаментом берегині;
сережки кафи купити можна зі срібла з гравіюванням «з а к о х у в а т и» або з намистинами й камінцями;
жіночі прикраси на шию купити можна зі срібним ланцюжком – із серцем або берегинею, з керамічними намистинами – коником, курочкою, ластівкою, волошкою.

Бренд byMe – місце, де цінують сенси. Обирай свої й ділися ними зі світом!