Нова й особлива сукня від byMe – з особливої колекції

Бренд одягу byMe – це свідомий вибір плекати українське. Засновники бреду, Діма й Аліна, щоразу досліджують, вивчають і переосмислюють щось важливе. Згодом про це ми говоритимемо в нових колекціях. Місія ™ byMe – закохувати в українське. У мову, історію, традиції й культуру – у все те, чим ми захоплюємося. І те, чим ми віримо, може пишатися кожен і кожна. Створюючи нову колекцію ми прагнемо віднайти історії, варті бути почутими. Так український виробник byMe – це про волинські орнаменти, твори Тараса Шевченка, історію боротьби Олекси Довбуша, красу Українських Карпат і ще багато більше. Цієї осені також створили нову особливу колекцію. У ній утілили стильне плаття. Сукні byMe – це не лише про форму, а й про цінні сенси. Сукня жіноча – невіддільний елемент гардероба. А сукня українського виробництва byMe стане ще й невіддільним елементом твого настрою. Адже одяг впливає на настрій. А сукня з цінними сенсами завжди зігріватиме серце. Тож далі розкажемо більше плаття українського бренду byMe з нової осінньої колекції.

купити плаття від byMe

 

Плаття жіноче з колекції «Закохувати в косівську кераміку»: барви

 

Плаття жіноче створили в колекції «Закохувати в косівську кераміку». У ній розповідаємо про важливу культурну спадщину українського народу – косівську мальовану кераміку. Натхненням для колекції стала експедиція в місті Косів на Івано-Франківщині. Це батьківщина косівської мальованої кераміки. Тут дізналися більше про її історію, особливості й технологію створення. Тут познайомилися з сучасними українськими майстрами й майстринями. Нині косівська мальована кераміка відома у світі: вона є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Прагнемо, аби так само її знали й цінували в Україні. Купити сукню жіночу з колекції «Закохувати в косівську кераміку» – твоя змога ділитися близьким серцю. Колекцію втілили для твоєї осені. Тож у ній тепла сукня. Її втілили двох кольорів. Кожен із них обрали не випадково. 

  1. Брунатний – один з основних кольорів косівського розпису. Українські митці й мисткині працювали в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. У колекції створили речі цих кольорів, аби навіть у непомітних деталях нагадувати про цінне. 
  2. Чорний – колір для всіх твоїх поєднань. У byMe прагнемо, аби кожна знайшла річ до душі. Річ, що пасуватиме. Саме тому втілили сукню й чорного кольору. З нею створюй образи для будь-якої події й настрою. 

Обирай купити сукню українського виробника byMe кольору, що личить. 

 

Сукня міді з нової колекції: цінні деталі

Сукня міді з колекції «Закохувати в косівську кераміку» цінна деталями. Крізь неї прагнемо розповісти про важливе. Для цього залишили на ній особливі деталі. 

теплий гольф byMe
квіточкаДо сукні створили пояс. На ньому вишили традиційні форми косівських глечиків. Серед них побачиш дзбан, баньку, калач і плесканець. Саме на них творили свої малюнки українські майстри й майстрині. 
квіточкаДовга сукня жіноча тішить стильними дрібницями. Так на ній залишили розрізи з боків. Аби образ був цікавий формою й сенсами. 
Зверни увагу на рукави кльош. Покликані стати цікавинкою твоїх поєднань.

Чому варто купити плаття від byMe?

Купити плаття з колекції «Закохувати в косівську кераміку» – твій вибір ділитися цінним. Адже в byMe це не лише про те, аби купити гарну сукню, а й про те, аби обрати цінності, що відгукуються. З одягом від byMe створюй особливі поєднання сенсів. Брунатну сукню поєднуй з: 

квіточкатеплою сорочкою, що на ній залишили бірку з косівською банькою, 
квіточкаквітчастим бомбером із квітчастим орнаментом із косівської вази XIX століття, 
квіточкабрунатним светром з особливою в’язкою. 

Чорну сукню допасовуй до: 

квіточкаквітчастого бомбера чи чорного бомбера підкладкою з орнаментом, 
квіточкачорної сорочки з вишитою банькою, 
квіточкакорсету з київськими каштанами. 

Сукню носи зі взуттям із нової колекції. Обирай:

  1. дербі, 
  2. теплі мюлі, 
  3. челсі, 
  4. туфлі на підборах.