Нова блуза byMe – модель для свідомого вибору

TM byMe – місце, де речі мають значення. Колекцію «ХТО МИ Є?» присвятили головному запитанню, на яке кожен і кожна мають відповісти собі щиро. Тому звернулися до творчості Тараса Шевченка – людини, перед якою стояли ті ж запитання, і відповіді якого ми бачимо у творчості. Для всіх картин митця ми отримали дозвіл використовувати від Національного музею Тараса Шевченка. Серед речей знайдеш і жіночі блузки. Блуза «Минуле – Майбутнє» стане згадкою не боятися сміливих запитань і щирих відповідей. Купити блузу можна в розділі «Шевченко».

блузки жіночі купити бай мі

Бренд одягу byMe – аби закохувати в українське щиро. Закохуй з нами.

 

Жіноча блуза з колекції «ХТО МИ Є?»: особливості

 

Жіноча блуза «Минуле – Майбутнє» створена спонукати до свідомого вибору й звертає увагу на те, що ми можемо змінити вже сьогодні. Блуза ззаду заплетена червоною стрічкою. По обидві сторони від стрічки є вишиті слова: з одного боку – «Минуле», а з іншого – «Майбутнє». Сама ж стрічка символізує те, де ми є зараз – між минулим і майбутнім. Це наше сьогодення, яке ми обираємо, чим наповнювати. Колекція «ХТО МИ Є?» привертає увагу до минулого для того, аби ми його знали й свідомо будували майбутнє.

Блуза особлива:

пишними рукавами, які різко вужчають – додає образу настрою вишуканості й особливості;
має акцентну червону стрічку і червоні вишивки, аби додати виразності;
виконана з 30% льону й 70% бавовни – буде комфортна впродовж спекотних літніх днів.

Блузки купити можна й інших моделей: більше шукай у розділі «Блузи». Будь-які блузки жіночі купити можна від розміру XXS до розміру XXL. Якщо на сайті немає твого розміру, замовляй потрібну річ наперед – за очікування даруємо -5% знижки до твоєї особистої.

блуза жіноча кроп byme

 

Які блузки жіночі купити в byMe?

 

Блузки жіночі купити можна ще таких моделей:

  1. Блуза на зв’язках. Ніжна, але пасуватиме й до сміливих образів. Виконана з ніжної ажурної тканини, спереду зав’язується на дві стрічки. А ззаду є бірка з вишитим орнаментом жінки – це фрагмент із рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині.
  2. Ажурна жіноча блуза. Виконана з витонченого мережива й має подовжені рукави. Обирай для виразних образів – спробуй поєднати її чорний топом і або ж обирай світлий. На рукаві блузи знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», що нагадає про нашу місію закохувати світ в українське натхненно й щодня.
  3. Прозора жіноча блузка. Невагома й повітряна, пасує до настрою легкості. Напівпрозора блуза ідеальна для літа – створюй свої літні образи, що закохують у легкість. На рукаві залишили бірку «з а к о х у в а т и», аби ти розділяла з нами головну місію.

Поєднуй літні блузи з улюбленими топами. Маємо бавовняні бралети, базові білі топи й кольорові в рубчик.

Будь-яку вподобану блузу жіночу купити можна одразу на byme.ua. Або ж заходь до нашого шоуруму в Києві – на вулиці Хрещатик, 46.