Літні сукні вже чекають на тебе — обери модель, від якої будеш у захваті

byMe — бренд одягу з сенсами. І нашою головною метою є закохувати світ в українське. Для цього ми досліджуємо історію й культуру, співпрацюємо з музеями й експозиціями, переносимо наші знахідки в теми колекцій і врешті знайомимо з усім українським тебе. Та, звісно, українські сенси — не єдине, у що ми закохуємо. 

купити літнє плаття баймі

Український бренд одягу, byMe — це також простір розвитку української моди. Для нас важливо бути свідомим бізнесом, аби показати, що українське може розвиватися. Важливо створювати актуальний, аби в українське закохувалися. Важливо й робити це одяг якісним і комфортним, аби українське хотіли купувати. Для цього ми створюємо речі, взуття й аксесуари на власному виробництві, обираємо найкращі матеріали, зокрема льон і бавовну, слідкуємо за трендами й працюємо з надзвичайно талановитими дизайнерками. 

Закохувати у справді все українське покликана кожна річ. Як це втілюють літні сукні, розповідаємо далі. 

 

Жіночі плаття літні з нової колекції: деталі й сенси 

Нині всі жіночі плаття літні, що є в каталозі, стали частиною колекції «Скрипниківка». У ній ми розповідаємо про історію справжньої української мови. Знайомимо з історичним правописом, «скрипниківкою», що зберігав питомі риси мови. Ділимося словами, які колись заборонила совєтська влада. Це колекція, що справді промовляє любов’ю до української мови, і ми дуже тішимося, що плаття на літо розкажуть саме її історію. 

У колекції ми створили дві моделі суконь — це літні плаття на кожен день, що пасуватимуть завжди. Тож, поговоримо про них детальніше: 

  • основною моделлю стала сукня літня молочної барви. Її силует базовий — трапеція, а колір пасуватиме до будь-яких інших барв. Для сукні обрали фактурну тканину, аби додати цікавинки образам. А для твого комфорту купити брендове плаття вдасться у двох довжинах на різний зріст чи вподобання, 
  • у колекції також зможеш купити жіночу сукню з воланами. Її силует трендовий: волани внизу й стрічки на плечах. А от барва залишається базовою — ніжна молочна. Така сукня на літо стане ідеальним варіантом для вечірньої прогулянки з подругами чи романтичного побачення. 

Маємо також звернути увагу на спільні характеристики суконь: натуральні матеріали в складі й широка розмірна сітка. Ми, виробник одягу byMe, пропонуємо обрати сукні в розмірах від XXS до XXL. 

 

 купити брендове плаття byMe

Як купити літнє плаття з нової колекції «Скрипниківка»?

Уже закохані й обрали свою нову сукню? Тоді час дізнатися, як купити літнє плаття з нової колекції «Скрипниківка». Зробити це ти зможеш двома способами: 

  • замовити сукню онлайн на byme.ua. Тут дізнатися більше про сенси й догляд, обрати й інші речі до душі, 
  • купити сукню ти також зможеш у шоурумі byMe в Києві. Ми чекаємо тебе на примірку за адресою Хрещатик,46. Для тебе працюємо щодня з 11:00 до 20:00. 

Нумо закохувати в українське разом!