Легкі і вільні. Твої сукні byMe

byMe – місце, де закохують в українське щиро й натхненно. Наша головна місія – знайомити світ з українською культурою, звичаями, сучасністю й закохувати в Україну. Тому кожна колекція має речі, так чи так присвячені українській тематиці. Зображаємо на речах улюблені популярні або маловідомі місця України. Розробили й доповнюємо колекцію, присвячену рослинам із Червоної книги України. На речах знайдеш українські орнаменти з традиційних вишитих сорочок і предметів побуту українців – орнаментика надважлива складова української культури. Тому в byMe можна купити жіночу сукню з орнаментами – детально про них читай далі. А щоб жіночі плаття купити вже, переходь до розділу «Сукні» й обирай ту, що закохала.

 

плаття жіночі byme

 

Жіночі сукні від byMe – про літо в образах

 

Жіночі сукні byMe – про настрій твого літа. Літню колекцію підготували барвистою й легкою – такою, як наше літо. Речі з цієї колекції мають орнаменти Поділля. Вони особливі своєю виразністю, яскравими кольорами, деталями й контрастністю. Тому обрали саме їх! Ці орнаменти підкреслюють настрій нашого літа.

Плаття жіночі:

Легкі – із невагомої й приємної на дотик тканини, не паритимуть у спеку.
З об’ємними рукавами – аби додати образу динамічності й літньої легкості.
З подільськими орнаментами – аби дізнаватися свою культуру й ділитися зі світом цінним.

Купити сукню жіночу від byMe дорівнює купити річ, що закохує в українське. Мріємо, аби прихильниці byMe розділяли з нами місію закохувати в українське. Тому літні жіночі сукні мають бірки-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и».

Сукня жіноча з орнаментами вже є повноцінним образом, не враховуючи взуття. Тому пропонуємо обрати модель до сукні за настроєм:

  1. Білі кеди. Із сукнею створять невимушений і легкий літній образ на щодень. Тут пасуватиме твоя улюблена сумочка й хустинка з орнаментами.
  2. Туфлі-сітка. Цей тандем для грайливого настрою й улюбленого місця для вечірньої прогулянки. Довершуй образ прикрасами з колекції «Орнаменти».
  3. Пухнасте взуття. Обирай пухнасті балетки, босоніжки чи туфлі. Усі моделі додадуть образу із сукнею особливості й м’якості. А доповнити можна пухнастою мінісумочкою.
  4. Дербі. Для офісного образу пасуватимуть ідеально. Обирай велику масивну сумку, аби зробити образ трішки бешкетним.
  5. Літні босоніжки. Аби зробити образ максимально легким і грайливим. Доповнюй яскравими аксесуарами чи макіяжем – літо любить барви!
купити сукню жіночу баймі

 

Як купити жіноче плаття byMe?

 

Аби купити жіноче плаття, обирай зручний варіант:

Онлайн. На byme.ua – обирай потрібний розмір і одразу на сайті створюй замовлення.
Офлайн. У шоурумі на Хрещатику, 46 – завітай, аби поміряти вподобані речі й вибрати уюблені.
А ще – жіночі сукні купити можна не виходячи з дому. Замовляй речі кур’єром у Києві, аби поміряти вдома й залишити потрібні.

Бренд жіночого одягу byMe – аби закохувати й закохуватися!