Кроп-футболки з колекції «ХТО МИ Є?» – знайомимо з українським мистецтвом

byMe – це речі, натхненні українським. Тому, окрім сезонних, створюємо ідейні колекції, присвячені українським цінностям. Щоразу нам відгукується різна тематика, але завжди щось близьке й знайоме. Цього разу – це творчість Тараса Шевченка. Ми добре знаємо його як письменника, але зовсім мало – про його живопис. Тому цією колекцією вирішили познайомити світ із картинами Тараса Шевченка. «ХТО МИ Є?» – колекції, покликана допомогти знайти відповіді на сміливі запитання. Заглибитися в минуле, аби відповісти собі щиро, хто ми є сьогодні. У колекції зібрали речі для мистецьких вечорів, щоденних посиденьок чи прогулянок і винятково сміливих образів. Створили й жіночі футболки. Саме футболки для жінок стали для нас полотном, на якому зобразили картини Тараса Шевченка. У розділі «Шевченко» можна подивитися всі моделі й купити футболку кроп з улюбленою картиною.

 

футболки для жінок  by me

Кроп-футболки, що закохують у картини Тараса Шевченка

 

Кроп-футболки знайомлять із картинами Тараса Шевченка й нагадують відповісти собі щиро, хто ми є. Ця річ пасуватиме на щодень – знайом друзів і колег зі значенням картин. А для особливих подій буде виразним і змістовним акцентом.

Кроп-топ футболка «Коло Седнева». Це модель рудого кольору. Спереду – картина Тараса Шевченка «Коло Седнева», а на рукаві – вишита назва колекції «ХТО МИ Є». Седнів – це старовинне козацьке місто, яке Тарас Шевченко й зафіксував на полотні, коли там був. Футболці пасують виразні традиційні українські прикраси – спробуй додати свої улюблені. Вийде образ для літнього вечора з друзями в музеї просто неба чи для іншої мистецької події.
Футболка «Селянська родина». Футболка виконана молочного кольору й має вишивку на рукаві «ХТО МИ Є». Спереду – картина «Селянська родина». На цьому полотні Тарас Шевченко зобразив українську родину в селі. Він часто надихався сільським побутом. А цікаво, що й місто любив! Він бував на світських вечірках і любив гарно вдягатися. Спробуй поєднати футболку з класичними палацо, аби додати настрою вишуканості. Сюди пасуватимуть червоні туфлі з колекції «ХТО МИ Є?».

Футболки кроп із цієї колекції ще є сітчасті. На одній із них зобразили картину «Катерина», а на іншій – «Мис-Тюк Карагай на півострові Мангишлак».

Усі жіночі футболки купити можна в розділі «Шевченко». Там дивися всі речі з колекції й обирай ті, що закохали. Разом знайомитимемо світ з українським мистецтвом.

купити футболку кроп  byme

 

Брендові футболки жіночі: місця й способи, як обрати

 

Брендові футболки жіночі з усіх актуальних колекцій шукай на сайті або в шоурумі.

  1. Купити футболки жіночі можна одразу на byme.ua – тут знайдеш усі доступні моделі, розміри й ціни.
  2. Поміряти всі речі можна в нашому шоурумі в Києві на вулиці Хрещатик, 46. Заходь знайомитися з новинками.

Бренд одягу byMe – аби закохуватися й закохувати в українське.