Косівська кераміка в byMe – орнаменти, що закохують із першої секунди

Український брендовий одяг byMe – це речі, що мають значення. Створені з любов’ю до українського. У нього – покликані й закохувати. Жіночий одяг із нової осінньої колекції розповість про традиції. Колекція одягу “Закохувати в косівську кераміку” – наша особлива колекція. Для неї провели експедицію в місті Косів на Івано-Франківщині, де й знайшли натхнення для осінніх моделей. На них зобразили орнаменти, малюнки й форми, що їх створювали українські майстри й майстрині Косова. Косівська кераміка визнана в усьому світі: її внесли до репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства. Прагнемо, аби так само цінували її українці й українки. Саме тому ми, український бренд жіночого одягу byMe, створюємо колекції, що розповідають про важливе. Одяг жіночий із колекції “Закохувати в косівську кераміку” закохує в деталі: особливі орнаменти, узяті з виробів косівських майстрів й майстринь. Обираючи одяг byMe, обирай орнаменти, що закохують із першої секунди. 

жіночий одяг купити by me

 

Український брендовий одяг byMe: орнаменти та сенси

 

Жіночий брендовий одяг byMe закохує в орнаменти. Ми створюємо унікальні колекції, у кожній із яких утілюємо важливі сенси. Прагнемо, аби кожна змогла знайти ідеї, що відгукнуться, орнаменти, що закохуватимуть. Одяг для жінок із нової осінньої колекції знайомить з орнаментами з косівських розписів. Ми прагнемо, аби ти пишалася собою й своєю історією. Тому створюємо український жіночий одяг, що закохує в близьке і рідне. Далі розкажемо, у які орнаменти зможеш закохувати світ в одязі від byMe: 

квіточкаОрнаменти з косівської вази. На речі з нової колекції перенесли авторський принт, натхненний орнаментами з косівської вази XIX століття. Зобразили квіти, символи й особливі деталі. Окрім того, утілили й саму вазу – знайдеш її на жіночій футболці. 
квіточкаГлечики, що їх розписували косівські майстри й майстрині. У колекції знайдеш вишиті глечики. Саме на них малювали українські майстри. Серед усіх обрали 4: дзбан, плесканку, баньку й калач. Їх вишили на багатьох речах із колекції. І хоч це зовсім маленькі деталі, саме вони доносять важливі сенси. Придивися до ґудзиків: на них також вигравіювали глечики. Обирай речі з ґудзиками та знаходь свій особливий глек. 

У новій колекції особливу увагу приділили кольорам. Речі створені в тріаді барв косівської мальованої кераміки: брунатному, зеленому й жовтому. Часом використовували й синій. Елементи синього кольору важливі. У часи радянської влади барва зникла з косівських розписів. Використовувати синій заборонили: разом із жовтим нагадував національні мотиви. Тож у колекції «Закохувати в косівську кераміку» додали елементи синього кольору — на знак протесту й відродження. ™ byMe – місце твоїх цінностей. Прагнемо створювати унікальні колекції з важливими сенсами, у яких кожна зможе віднайти себе. Закохуйся в орнаменти й закохуй у них всіх навколо. 

український бренд жіночого одягу byMe

 

Український бренд жіночого одягу byMe: важливі деталі 

 

У колекції “Закохувати у косівську кераміку” знайдеш деталі й кольори, що закохують. Ділися зі світом важливими сенсами разом із нами. Купити жіночий одяг зможеш на byme.ua. Тут обирай орнаменти, з якими знайомитимеш, ідеї, про які розповідатимеш. Жіночий одяг купити вдасться також у нашому шоурумі. Тут зможеш поглянути на глеки й кахлі, придбані в місті Косів. Знайти орнаменти, що їх ми перенесли на одяг. Одяг жіночий купити зможеш за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо на тебе щодня з 11:00 до 20:00. Плекаймо цінне разом.