Кольори твого літа: моделі велосипедок від українського бренда byMe

Наше літо – про барви й сенси. Тому в літній колекції зібрали речі насичених і яскравих кольорів. А для того, аби врівноважити образи за кольорами й настроєм, створили велосипедки базових кольорів. Обрати потрібну модель і купити велосипедки можна в розділі «Велосипедки» в меню.

 купити велосипедки by me

 

Які велосипедки жіночі купити від byMe?

 

Велосипедки жіночі з нової колекції TM byMe покликані закохувати в зручність. Ми пропонуємо стильні велосипедки, виконані з м’якої й еластичної тканини. Вони підійдуть і для занять спортом. Кожен розмір від XXS до XXL можна обрати двох довжин залежно від твого зросту або просто за вподобанням.

Бежеві велосипедки. Обирай цю модель до ніжних літніх образів. Світлі тони гармоніюють із насиченою зеленню і яскравістю літа. Спробуй поєднати велосипедки своєї довжини з молочним кроп-топом і блузою на зав’язках – обидві речі мають вишитий орнамент жінки з рушника 1886 року. Доповнити образ можна кремовими дідусевими босоніжками. Тут буде доречним додати акцентні аксесуари чи прикраси. Спробуй стилізувати яскраву хустинку з Говерлою або Санжійкою улюбленим способом.
Велосипедки кольору графіт. Ця модель пасуватиме до виразних і зручних образів. Можна створити схожий на попередній образ, але більш виразний і менш ніжний. Для цього вдягай до велосипедок графітовий кроп-топ із вишитим орнаментом коника. А зверху спробуй ажурну або напівпрозору блузу – обидві будуть контрастувати з топом і велосипедками, увиразнюючи образ. Взути можна білі кеди з технологією м’якої устілки – для літнього сезону зробили їх більш відкритими.
Чорні велосипедки. Класична модель – але скільки поєднань! Наше улюблене: велосипедки + бавовняний топ твого улюбленого кольору + об’ємний чорний жакет + літні мюлі зі спеціальною взуттєвою сіткою. Це виразний образ, який пасуватиме для вечірньої зустрічі з друзями. Довершуй срібними прикрасами з орнаментами, що додадуть змістовних деталей.
Велосипедки шоколадного кольору. Обожнюємо поєднувати цей колір із рожевими лонгслівами. Додавай босоніжки або кеди за настроєм. І обов’язково – вельветовий шопер шоколадного кольору з вишитим коником. А якщо хочеш більш виразний образ, заміни взуття на вельветові мюлі з вишитим орнаментом на підборі. Із будь-яким взуттям образ буде цікавий і зручний.

велосипедки жіночі купити баймі

 

Жіночі велосипедки – як база для літніх образів

 

Обирай жіночі велосипедки залежно від візуалізації образу або просто за настроєм. Купити жіночі велосипедки можна одразу з уподобаними речами, аби створювати улюблені літні образи. Спробуй запропоновані нами поєднання або шукай свої – головне, аби вбрання було для тебе комфортним. Купити велосипедки жіночі можна в нашому шоурумі або одразу на byme.ua. На сайті зібрані всі доступні моделі й розміри, а в шоурумі в Києві на вулиці Хрещатик, 46 можна поміряти вподобані речі й познайомитися з новинками колекції. Заходь, аби створювати собі образи й сонячний настрій. Бренд одягу byMe – аби закохатися в щирість.