Колекція одягу українського виробника byMe «ХТО МИ Є?» – аби зробити свідомий вибір

Український бренд одягу byMe – місце, де речі мають значення. Ми обираємо ділитися значеннями, що важливі для нас. А нам важливо – щиро закохуватися в українське й закохувати світ навколо. Колекція одягу «ХТО МИ Є?» створена закохувати в українське мистецтво. Одяг українського бренда byMe закохує щиро й назавжди. 

одяг для жінок купити  by me

 

Бренд українського одягу: у що закохуємо цього разу?

 

Бренд українського одягу – це можливість закохати світ в українське. У колекції «ХТО МИ Є?» зібрали брендовий жіночий одяг із картинами Тараса Шевченка, аби познайомити з ним світ. Це одяг для жінок, що спонукає відповісти собі щиро на головне запитання колекції – хто ми є.

Футболки з колекції мають такі картини Тараса Шевченка:

Автопортрет Тараса Шевченка – головна картина колекції. Від Національного музею Тараса Шевченка ми отримали офіційний дозвіл використовувати всі картини, що ти бачиш у колекції. Усі, окрім автопортрета Тараса Шевченка. Цю картину митець колись подарував Варварі Рєпніній, а та вивезла його в москву. Відтоді полотно зберігають там, а росія досі розвиває наратив про те, що Тарас Шевченко – російський художник, і привласнює його твори. Нам не потрібен дозвіл від тих, хто цим не володіє. Обирай футболку, якщо поділяєш нашу позицію й хочеш розповісти про неї світові.
«Катерина» – найвідоміша картина Тараса Шевченка. Традиційно дослідники творчості Шевченка вважають Катерину символом України. Чоловік на тлі – москаль, який покидає дівчину вагітною, а дід-ложкар збоку – образ українського народу, який співчуває Україні. Цей сюжет символічний, але актуальний століттями. Зараз саме час зупинити цикл і не повторювати помилки минулого. Обирай футболку, аби про це пам’ятати.
«Коло Седнева». Тарас Шевченко за все життя тільки 15 років пробув в Україні, але щоразу, як повертався додому, подорожував улюбленими місцями. Седнів – одне з них. Це старовинне містечко на Чернігівщині, яке митець і зобразив на полотні. Обирай футболку для особливих подій або особливого настрою. Буде цікаво розповісти друзям про її сенси. 
«Селянська родина». На цій картині Тарас Шевченко зобразив день родини в селі. Він виріс у селі й добре знав його особливості, любив фіксувати такі моменти на полотні. Та в дорослому віці Тарас Шевченко любив бути в місті. Він стильно одягався й любив випити дорогі напої – він був митцем, популярним ще за життя. Обирай футболку, аби пам’ятати цікавити справжнім минулим і цікавинками про Тараса Шевченка.
брендовий жіночий одяг byme

Футболки й інший одяг для жінок купити можна в розділі «Шевченко» в меню сайту.

 

Де замовити одяг від byMe?

 

Замовити одяг з колекції «ХТО МИ Є?» й будь-яких інших актуальних колекцій можна одразу на сайті – byme.ua. Або ж одяг купити можна в шоурумі – шукай нас у Києві на вулиці Хрещатик, 46. Заходь знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. 

™ byMe – аби закохувати світ в українське. Закохуватимемо разом?