Колекція одягу «ХТО МИ Є?» від byMe покликана закохувати в українську автентичність

™ byMe – бренд, створений закохувати світ в українське. Команда byMe свідомо обирає місію закохувати в українську історію, культуру, особливості мови, митців і мисткинь, орнаменти, символи, кольори. Тому речі byMe мають невеликі знаки-нагадування, аби їхні власниці й власники розділяли з нами місію закохувати світ в українське. Кожну нову колекцію ми присвячуємо тому, у що закохалися самі. Цього разу – це художні твори Тараса Шевченка. А ще – наша змога повернутися до минулого, аби свідомо зробити вибір майбутнього сьогодні. У цій колекції зібрали одяг для жінок, що закохує в українське мистецтво.

капсульна колекція одягу byme

Колекція одягу, присвячена творчості Тараса Шевченка

 

«ХТО МИ Є?» – це колекція одягу, взуття й аксесуарів. Капсульна колекція одягу створена в колаборації з Національним музеєм Тараса Шевченка й креативною стратегинею Дарією. Від музею ми отримали офіційний дозвіл, аби зображати на речах картини, що належать Тарасу Шевченку. Це колекція жіночого одягу, але створили й одну річ для чоловіків, яка тепер належить до капсульної колекції чоловічих речей. 

Для нас було важливо створити не просто брендовий одяг, а одяг, що закохує в українське мистецтво. Ми прагнули створити речі, які ти б обрала для вишуканого вечора з друзями, мистецької події, походу в музей чи на улюблену виставку – аби ділитися зі світом особливими речами з особливими значеннями. Та не менш важливо додавати цю особливість буденності. Стильний жіночий одяг із колекції, який можна носити щодня, але по-особливому – це футболки.

Футболка з автопортретом Тараса Шевченка. Ця картина головна в колекції – єдина, для якої ми не просили дозволу. Адже полотно в росії, яка досі намагається присвоїти Тараса Шевченка і його творчість собі. Вибір цієї картини головною – наший спосіб показати тверду й свідому позицію повертати українське в Україну.
Футболка з картиною «Катерина» – найвідомішою картиною Тараса Шевченка. Нам здається, вона зараз актуальна як ніколи.
Кроп-футболка з картиною «Селянська родина» – аби показати різне мистецтво Тараса Шевченка.
Кроп-футболка з картиною «Коло Седнева» – щоб спонукати знайомитися з життєписом і цікавинками про Шевченка-художника.

Бренд одягу byMe – для того, аби створювати сенси, що закохують в українське. Обирай закохувати з нами.

купити брендовий одяг баймі

 

Де купити жіночий одяг з колекції «ХТО МИ Є?»

 

Купити жіночий одяг, взуття й аксесуари з колекції «ХТО МИ Є?» можна онлайн або офлайн:

  1. Онлайн – купити одяг можна одразу на сайті byme.ua. Тут знайдеш увесь доступний одяг з актуальних колекцій.
  2. Офлайн – купити брендовий одяг можна також у нашому шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 можна познайомитися з новинками колекцій наживо й поміряти вподобані речі.