Дбати про твій комфорт. Обирай свої велосипедки на це літо

Закохувати – головна місія byMe. Це наша масштабна мета – закохувати українців і світ в українське. Та перш ніж річ закохає в українські традиції й цінності, вона має закохати тебе в себе. Тому для нас надважлива зручність і практичність одягу. Ми прагнемо, аби наші речі закохували в комфорт. Велосипедки byMe – саме про комфорт. Далі розповімо, чим вони особливі і з чим їх поєднувати. Якщо бажаєш купити велосипедки жіночі вже, переходь до розділу «Лосини» й обирай потрібні.

купити велосипедки жіночі

 

Жіночі велосипедки – для літнього настрою

 

Жіночі велосипедки від byMe належать до літньої колекції й створені, аби закохувати в зручність.

велосипедки жіночі купити byme

Велосипедки для жінок:

Не мають жодних жорстких елементів, що контактують зі шкірою, і затісних резинок – не перетискатимуть і не залишатимуть слідів на тілі.
Створені трьох кольорів – чорного, графітового й шоколадного, аби дібрати улюблений.
Мають дві довжини – короткі й довгі, щоб обрати за своїм зростом чи просто за вподобанням.

Ділимося варіантами, як стилізувати велосипедки жіночі:

  1. Вдягай жіночі треки зі зручним бавовняним топом і додавай зверху об’ємний жакет. Топ можна дібрати такого ж кольору, як велосипедки, або інакшого для контрасту. А оверсайз-жакет додасть настрою бешкетності й невимушеності. Довершуй образ зручними дербі й улюбленою хустинкою.
  2. Спробуй замовити жіночі треки одразу з кроп-топом. У спекотні дні достатньо буде лише їх + улюбленого зручного взуття. До цієї пари пасуватимуть літні босоніжки або білі кеди. А на вечір можна додати джинсову куртку й пухнасту сумочку, аби зробити образ насиченішим.
  3. Поміряй велосипедки з білою або блакитною сорочкою з орнаментами. Сюди пасуватимуть туфлі-сітка або пухнасті босоніжки на підборах – образ буде виразний і грайливий. Довершуй срібники прикрасами з орнаментами й улюбленою сумочкою.

Велосипедки жіночі купити можна одразу з іншими речами, із якими склала для себе образ. Обирай усе, що закохало.

 

3 способи купити велосипедки

 

Купити велосипедки можна онлайн і офлайн. Обирай свій спосіб:

На сайті byme.ua – якщо зручно обирати віртуально й не витрачати час на поїздку до шоуруму. У розділі «Лосини» знайдеш усі доступні кольори, розміри й довжини велосипедок. Обирай свій, сплачуй, вказуй дані й адресу, куди надсилати пакуночок з речами.
У шоурумі в Києві. На Хрещатику, 46 маємо свій простір – там можна знайомитися з літніми новинками, міряти вподобані речі й забирати ті, що закохали. Чекаємо тебе, аби поділитися літнім настроєм і зібрати разом втішні образи.
Помірявши вдома. Цей спосіб доступний у Києві. Обирай на сайті до п’яти одиниць одягу й чекай кур’єра в себе вдома. Він почекає, доки поміряєш і обереш потрібні.

Бренд одягу byMe – аби закохуватися в українське щиро й назавжди.