Бути собою – у жіночій спідній білизні byMe

Головна місія byMe – закохувати в українське. У цінність нашої історії й людей, що її творили й творять сьогодні. В особливості української мови й культури. В цінні символи, орнаменти, кольори свободи. Хочемо використовувати кожну можливість знайомити світ з українським щиро. Тому кожна річ має особливі деталі, що діляться важливими сенсами. Та перед тим, як одягнеш річ і почнеш із нами закохувати нею світ в українське, річ має закохати тебе в себе. Так, аби ти відчула, що вона дійсно твоя. А коли це ще й жіноча спіднябілизна – надважливо відчувати себе в ній комфортно повсякчас, коли її вдягаєш. Це ті речі, з якими тіло контактує найтісніше, тому дбаємо, аби вони були безпечними з ручними. Серед базових моделей є і спокуслива жіноча білизна – сьогодні розповімо про її особливості й сенси. Подивитися всі варіанти й купити спідню білизну жіночу можеш у розділі «Білизна» в меню сайту.

купити жіночу сексі білизну баймі

 

Жіноча сексі білизна: важливі деталі

 

Жіноча білизна – для нас можливість створювати речі, яким довіряєш. Коли певна, що комфортно буде впродовж усього дня. Коли знаєш, що вдягнеш річ, а з нею – настрій бути особливою. Без приводу, щодня. Ми прагнемо створювати білизну, яку не відкладаєш для особливого випадку, а робиш кожен день особливим, вдягаючи її! Та серед усіх моделей білизни byMe виділяється жіноча сексі білизна.

Чим особливий комплект еротичної білизни?

квіточкавін створений із м’якої й еластичної сіточки – вона приємна на дотик і гармонійно повторює вигини фігури;
квіточкадо звичного набору топ + трусики додали ще пояс – можна прикріпити панчохи;
квіточкажіноча білизна сексі не має жодних жорстких деталей, а єдині застібки на поясі не контактують зі шкірою – білизна не перетискатиме тіло й не залишатиме на шкірі слідів;
квіточкакупити жіночу сексі білизну можна від розміру XXS до XXL – хочемо, аби кожна могла дібрати свою ідеальну білизну й поважала особливості свого тіла.

Український бренд byMe – аби вибирати одяг, що має значення для тебе й для світу.

купити нижню білизну жіночу  by me

 

Білизна для жінок: як вибрати?

 

Білизна для жінок – це ще й відповідальність. Обираючи свій комплект, зверни увагу на особливості свого тіла: чи комфортна для тебе тканина, чи точно білизна не залишає слідів на тілі, чи приємно тобі бути в ній.

Якщо вперше обираєш собі білизну в byMe, спробуй бавовняні комплекти. Їх створюємо базових кольорів: чорний, молочний, рожевий, хакі, графітовий, блакитний. Можна одразу обрати комплект топ + трусики. А топ можна носити й окремо – під сорочку, жакет чи кардиган. Або ж заходь до шоуруму поміряти бавовняний бралет. Він особливо пасує до сітчастих лонгслівів, а ще його власниці люблять поєднувати з об’ємним жакетом – як із топом. 

Купити жіночу білизну онлайн можна на сайті byme.ua – тут знайдеш доступні моделі з усіх актуальних колекцій. Можна одразу зібрати образ для потрібної події. Якщо зараз твій розмір недоступний, замовляй потрібну річ наперед. За очікування додаємо -5% знижки до особистої. 

™ byMe – місце для людей, закоханих в українське. Приєднуйся, аби закохувати з нами світ у цінне.