Будь впевненою в білизні від українського бренду byMe

Жіноча спідня білизна - це впевненість рухів, зосередженість на дії, спокій і гармонія всередині. Це впевненість робити так, як відчуваєш. Це запорука впевненості. Підбирати спіднє варто ретельно й зосередившись на власних потребах. Для когось упевненість - у сексуальності, для когось - у легкості й комфорті. Головне відчувати своє й не відмовлятися від краси задля комфорту або навпаки. Адже впевненість залежить і від внутрішнього стану, і від зовнішніх чинників. У випадку з білизною - це її вигляд і зручність. byMe – бренд одягу, який прагне поєднати комфорт і красу. Віримо, що одяг від виробника byMe – не лише про безпечні для тіла тканини, комфорт і актуальні моделі. Це ще й наш посил обирати себе й не зраджувати собі справжній. TM byMe – для тих, хто цінує вибір бути собою.

купити жіночу білизнубілизна для жінок українського виробника

Білизна - основна частина образу

Гарна спідня білизна - база для будь-якого образу. Важливо почуватися впевнено й спокійно і в легкій сукні, і в стриманому костюмі. А базою для цього відчуття є саме білизна. Це та частина гардеробу, яку зазвичай бачиш лише ти. Ось тому вона і створює тобі настрій. Жіноча білизна - це ще й відчуття комфорту. Від зручності залежить те, як ти себе поводитимеш на зустрічі з партнером, у колі друзів, в офісі й наодинці із собою. Яким би вдалим і стильним не був образ, без зручної білизни він не матиме такого ефекту. Тому білизна - основна частина образу. Ось 3 поради, як вибрати безпечну білизну: 

  1. Обирай спіднє з натуральних тканин - так шкіра дихатиме, не створюватиметься парниковий ефект, у якому легко розвиваються шкідливі бактерії. Спідня білизна з натуральної бавовни - один із ідеальних варіантів.
  2. Зверни увагу на шви, застібки й жорсткі елементи - їх краще уникати, аби вони не шкодили шкірі.
  3. Обирай білизну, яка не пережимає, занадто не облягає тіло. Важливо, аби на шкірі не залишалися сліди від резинок, застібок і швів.

білизна бай мікупити білизну від українського бренду

Чим особлива білизна byMe?

Спідня білизна byMe - особливий розділ на нашому сайті і в наших серцях. Це ті речі, які потребують особливої уваги. Наша головна мета - зробити речі зручними, безпечними й від цього не менш стильними й актуальними. Білизна byMe - це бралети й трусики з натуральної бавовни, комплекти в рубчик і сексі білизна з мережива. Комплект спідньої жіночої білизни зручно носити разом або поєднувати з іншою білизною. Та цікавинкою колекції білизни byMe є саме бралет. Його можна носити як топ, одягнувши під розстібнуту сорочку чи жакет. Із бралетом легко створювати весняні й літні образи - вони виходять легкими й грайливими.

Комплект трусики й бралет доступні трьох кольорів: чорний, беж і молочний. Можна обрати трусики стринги або ретро - які більше до вподоби. У комплекті бралет без кісточок, без пуш-ап, застібок і жорстких елементів. Нова сексі білизна - теж безпечна для тіла. Вона вирізняється авторською вишивкою на бра - “сексі”, тонким і м’яким мереживом, а ще - особливістю бути видимою лише для тебе і дуже близької людини. Іще один зручний варіант - комплект у рубчик. Це найбільш спортивна білизна byMe. Маємо 3 кольори: зелений, ніжно-рожевий і молочний. Топ можна носити як окрему самостійну річ і частину образу.

Поєднуй із легкими сорочками й не забудь додати мікросумочку. Вибрати й купити спідню білизну жіночу можна в нашому шоурумі в Києві - покажемо всі моделі й допоможемо зібрати образ. Якщо шукала білизну від виробника одягу в Україні - чекаємо в шоурумі й на сайті. Обирай себе!