Будь сексі в білизні від byMe

Бренд одягу byMe завжди був про комфорт. Комфорт ззовні і зсередини. Нам важливо, аби наші речі дарували емоції й зручність. Тому турбуємося, аби обрані тканини були безпечні для тебе й довкілля, а вибір розмірів, кольорів і моделей був різноманітним. Цінуємо особливість кожної прихильниці byMe. Жіноча білизна – особливий для нас розділ. Адже спідня білизна найближче контактує з тілом – розуміємо, як важливо, аби цей контакт був максимально приємним і безпечним. Але ще одна наша мета – дати можливість почуватися власниці нашої білизни самою собою. Прагнемо, аби гарна жіноча білизна не була причиною любові до себе, адже ця любов починається всередині. Але щоб вона підкреслювала цю любов і дарувала втішений настрій. Аби подивитися всі моделі й купити спідню білизну, переходь до розділу «Білизна» й обирай те, що закохало.

жіноча білизна купити byme

 

Білизна жіноча від byMe – про деталі, що закохують

 

Білизна жіноча – про легкість бути собою. Спокуслива жіноча білизна для будь-якого твого настрою – надихати й надихатися, бути вільною, розкутою, стриманою, ніжною, відвертою, зухвалою. Сексі білизна – аби бути різною, але завжди собою.

Білизна byMe:

Не має кісточок, застібок, що контактують зі шкірою, будь-яких жорстких елементів – тому не шкодитиме тілу.
Еластична й не має затісних резинок – не перетискатиме шкіру й не залишатиме слідів.
Має регулятори на ремінцях, аби обирати комфортний для себе розмір.
Виконана з м’якої сіточки, аби тілу було приємно й не спекотно впродовж дня.

У комплекті – топ, трусики й пояс. Кожна річ має розміри від XXS до XXL, аби кожна знайшла свій. Жіночу білизну можна купити чорного кольору – саме цей колір обрали для моделей сексі білизни.

Але можна й замовити білизну інших кольорів і форм. Маємо бавовняні комплекти топ + трусики, хоча можна обирати й окремо. Ця білизна не має жодних жорстких елементів, еластична й приємна на дотик. Обирай серед молочного й графітового кольорів. Топи з цих комплектів можна стилізувати і як повноцінний елемент образу – під жакет, сорочку чи кардиган. Спробуй також бавовняний бралет – він бежевого кольору з чорними виразними смугами. Пасуватиме до сміливих і бешкетних образів із велосипедками й об’ємним жакетом.

спокуслива жіноча білизна  бай мі

 

Як купити жіночу білизну в byMe?

 

Купити жіночу білизну пропонуємо в нашому шоурумі або одразу тут, на byme.ua.

Обирай на сайті потрібну модель, її колір і розмір. Далі додавай у кошик і створюй замовлення, вказавши свої дані й сплативши за товар. Залишається чекати пакуночок зі своєю білизною вдома або забрати його з найближчого поштового відділення.
На Хрещатику, 46 зібрали для тебе всі новинки – заходь знайомитися з актуальними колекціями й обирати речі, що закохали. Тут можна поміряти все, що вподобала – допоможемо дібрати розмір і створити цілісний образ для твоєї події.

Обирай byMe, аби закохуватися й закохувати в українське.