Базові велосипедки на щодень – закохуй у зручність міських образів

Головна місія TM byMe – закохувати світ в українське натхненно й щодня. Щодня ми знайомимося з українською історією, вивчаємо українську культуру й традиції, особливості мови. Ми щиро цікавимося українським і здобуті знання вкладаємо в наші речі, аби ти потім могла ділитися ними зі світом. Тому дбаємо, аби насамперед ці речі були комфортними: аби ніщо не заважало цінувати їхній зміст і вкладені сенси. Серед базових речей для змістовних образів – шорти велосипедки жіночі. Базові велосипедки – це зручна річ для активних літніх днів. Подивитися всі моделі й купити велосипедки на щодень можна в розділі «Велосипедки» в меню сайту.

велосипедки жіночі купити

 

Жіночі велосипедки: збираємо образи

 

Жіночі велосипедки з літньої колекції створені закохувати в зручність літніх днів. Обирай свої й поєднуй у комфортні образи:

Велосипедки + літні блузи. Тут можна знайти величезну кількість поєднань: від кольорів до додаткових аксесуарів. Будь-який темний колір велосипедок додасть образу контрастності, бо всі блузи виконані молочного або білого кольору. Або ж можна обрати кремові, щоб витримати світлу гаму кольорів. Підкреслити контрастність так само можна топом – блузи напівпрозорі, тому темний топ виділятимуться. Обирай світлий для м’якого настрою образу. Серед взуття тут доречними будуть білі кеди: вони мають технологію м’якої устілки й будуть зручними для активних літніх днів.
Велосипедки + топи. Для спекотних днів це рятівне поєднання. Усі топи створюємо з бавовни, тому вони будуть легкими й зручними для літа. А ще – велосипедки підкреслять лінію талії, яку відкривають топи. До такого поєднання пасуватимуть м’які «дідусеві босоніжки», щоб день був максимально комфортний. А якщо на вечір стає прохолодно, одягай зверху улюблену сорочку, жакет чи джинсову куртку. Якщо обереш кроп-топи до велосипедок, то додаси ще більше сенсів в образ: кожен топ має ззаду бірку з вишитим орнаментом жінки або коника – обирай за кольором чи орнаментом.
Велосипедки + футболки. Серед футболок обирай ту, що має для тебе значення. Базова біла, що нагадує «з а к о х у в а т и» в українське, об’ємну з автопортретом Шевченка чи з картиною «Катерина» або з кроп-футболки з іншими картинами Тараса Шевченка. Сюди так само пасуватиме зручне взуття, а щоб підкреслити сенси – надівай улюблену хустинку або чіпляй її до сумки.

купити велосипедки жіночі

Велосипедки жіночі базові створюємо двох довжин: довгі й короткі – аби кожна обрала для себе за зростом чи вподобанням. Бренд одягу byMe – для твого комфорту. Повсякденні велосипедки також зручні для занять спортом. Обирай серед таких кольорів: кремові, чорні, графітові, шоколадні.

 

Як велосипедки жіночі купити в byMe?

 

Велосипедки жіночі купити можна на сайті byme.ua або в шоурумі в Києві. Обирай зручний для себе варіант і забирай нових улюбленців літа.

Український виробник byMe – аби закохуватися й закохувати в українське.